ActualidadMallorcaManacor

La V Cursa Bombers de Mallorca es disputa aquest diumenge a Manacor

Aquest diumenge, 15 de maig, es disputarà a Manacor la cinquena edició de la Cursa Bombers de Mallorca, organitzada per la Direcció Insular d’Emergències del Departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca. La prova comptarà amb dues distàncies, cinc i deu quilòmetres. A més, hi haurà categories per a menors i diferents exhibicions del Servei de Bombers de Mallorca.

La cursa discorrerà per un circuit pels afores de Manacor. Tant la sortida com l’arribada tindran lloc al polígon de Manacor, on està situat el parc dels Bombers de Mallorca al municipi. S’ha realitzat un recorregut específic per a la categoria de cinc quilòmetres i un altre per a la de deu quilòmetres. A hores d’ara hi ha 280 persones inscrites. Encara és possible inscriure-s’hi a www.elitechip.net.

En les distàncies de cinc i deu quilòmetres hi haurà una categoria específica per a bombers. També se celebraran curses per als més joves, amb sis categories diferents que es disputaran al polígon de Manacor. Totes les persones participants rebran una medalla una vegada acabada la cursa. L’organització oferirà una àrea de serveis, amb guarda-roba, avituallament i altres assistències.

Els Bombers de Mallorca aprofitaran l’ocasió per acostar a la societat mallorquina les tasques que desenvolupen en les emergències, mitjançant exhibicions diferents. Hi haurà una exposició de vehicles, una mostra d’excarceració (un accident de trànsit) i una demostració d’extinció d’incendis per a infants. El cos de bombers vol fer arribar a la ciutadania un missatge de prevenció, per evitar incendis i accidents a casa i en la vida quotidiana.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba