ActualidadCulturaNoticias

La manacorina Anna Meritxell Roig obté una beca doble de l’European Pianofest

European Pianofest és un projecte fundat el 2015 pels pianistes Óscar Caravaca, de Mallorca, i Man Minnie Ho, de Hong Kong i pretén ser una plataforma que ajunti joves pianistes asiàtics i europeus. Els fundadors pretenen convertir Mallorca en una aturada de referència per a tots els pianistes que vulguin fer carrera en el continent europeu. El passat juliol de 2016 ja es va celebrar una primera edició d’European Pianofest a Palma i Valldemossa. La novetat d’enguany és que es va crear un concurs, juntament amb la conselleria d’Educació i Universitat, perquè els millors alumnes del Conservatori Superior de Música de Palma poguessin optar a una beca de participació i rebre masterclass de prestigiosos pianistes europeus dins el marc del festival.

Cinc han estat els alumnes seleccionats, tres d’ells com a solistes i els altres dos com a membres d’un grup de música de cambra. Una de les solistes és la manacorina Anna Meritxell Roig i Soler, de 16 anys d’edat, que ha cursat primer dels ensenyaments superiors de piano i ha resultat becada com a solista i a la vegada com a membre del grup de cambra Hars Project, juntament amb el clarinetista de segon curs de superior José M. Hita García. Anna Meritxell és coneguda per haver actuat com a pianista a Manacor, a Palma, a l’auditori Sa Màniga de Cala Millor i també a l’auditori de Flix, en terres tarragonines.

Del 3 al 17 d’agost està previst tot un programa de concerts, classes i visites guiades per als alumnes, així com la participació de dues destacadíssimes figures del món pianístic com són Nelson Goerner i Grigory Sokolov, que oferiran un concert cadascun d’ells a l’Auditòrium, el proper dimarts 8 i dijous 10 d’agost.

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba