ActualidadNoticias

La Gran Traca de Focs Artificials tancà unes participatives i en aquesta ocasió poc criticades Festes de S’Illot 2017

Magdalena Ordinas

De l’11 al 20 d’agost s’han celebrat a S’Illot les festes més participatives dels darrers anys. A més dels silloters i silloteres, nombrosos estrangers i gent de tota la comarca han assistit de manera massiva als actes organitzats.
“Manacor Comarcal”, la setmana passada va publicar àmplia informació de l’inici de les festes que van continuar a partir de dimecres amb la clàssica Gambada Sillotera, i que també en publicam fotografies. De cada cop més gent hi participa de la menjua!
Dijous l’expectació i assistència va ser màxima al DanS’illot, on enguany vam poder veure els grups de dansa de Milenium, 9ritme, U Dance, Nonstop, S’altell i Totalfit Dance. Tots els grups van presentar unes magnífiques coreografies, i alguns els seus equips de competició. Si bé aquest any hi va haver protestes per la ubicació de l’escenari (col.locat massa al fons), el que impedia veure bé l’actuació al nombrós públic situat a la platja.
El divendres, a les 10 del matí, Gran festa de la Gent Gran, organitzada en col.laboració de l’Associació Tercera Edat de s’Illot. L’horabaixa, cercavila dels Dimonis de Son Ganxo amb sortida del carrer Llebeig, i organitzat per l’Ajuntament de Sant Llorenç. El vespre, la Nit de flamenc a càrrec de les alumnes de l’Acadèmia de Satu Jiménez, a la plaça del Mollet, va comptar amb un gran nombre de turistes que seguiren l’actuació i enregistraven els balls amb els seus telèfons mòbils.
La XI Fira Nocturna de S’Illot sens dubte…

TOTA LA INFORMACIÓ I FOTOS INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba