ActualidadManacorNoticias

Jornada de portes obertes al Viver BIO d’Estel de Llevant

Manacor, 17 d’abril de 2021. En el marc de la celebració de la Diada d’Agricultura Ecològica organitzada per APAEMA (Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca) aquests dies, Estel de Llevant ha acollit avui matí una Jornada de Portes Obertes al seu Viver BIO, situat a Manacor. L’objectiu d’aquesta jornada era apropar els programes i projectes que està desenvolupant l’associació entorn d’aquest viver ecològic. 

Per poder complir amb totes les mesures necessàries de prevenció i seguretat, s’han organitzat diversos torns de visita, en els quals s’ha explicat als visitants el funcionament del viver i s’ha mostrat una gran varietat de plantes cultivades en aquest espai, que estan a la venda. 

També s’ha comptat amb la presència de Marc Moll, expert reconegut en planta medicinal i aromàtica, que ha realitzat una formació sobre els beneficis i utilitats d’aquestes plantes. Els assistents també han pogut fer un taller pràctic amb planta aromàtica. 

Al llarg de la jornada han participat vuitanta persones, que a més de gaudir d’aquesta visita, han conegut més en profunditat la tasca que realitza Estel de Llevant en pro de la salut mental. 

L’associació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb trastorn mental i els seus familiars. Actualment, participen en els seus programes més de 250 persones.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba