ActualidadNoticias

Entrevista a Joan Tardà

Antoni Sureda P.
El Diputat per Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats a Madrid Joan Tardà, el dissabte horabaixa no participà en la gran manifestació de més de mig milió de persones a Barcelona. Quan les capçaleres de la manifestació començaven a partir, Tardà anava camí de l’aeroport del Prat per prendre un vol amb destí a Mallorca. L’esperaven al Restaurant Sa Creu de Petra, el president d’Esquerra Republicana a Mallorca Mateu Matas “Xurí”, el Regidor de Manacor Joan Llodrà, altres dirigents local de pobles i ciutats de Mallorca, i prop de 200 afiliats al seu partit a la nostra illa, entre els qui hi havia un bon grapat de manacorins i manacorines.
Després de saludar a molts coneguts d’altres trobades, entre els qui cal destacar a l’escriptora manacorina Maria Antònia Oliver, Premi d’honor de les Lletres Catalanes, el president d’Esquerra Republicana a Mallorca Mateu “Xurí” feu els honors de presentar al convidat, sense oblidar el dessig de molts dels presents de que la nostra Comunitat Autònoma s’enganxi al procés Sobiranista de Catalunya.
Joan Tardà no va voler entrar a fons amb aquesta qüestió, i sí amb tot el relacionat amb la votació de l’1 d’octubre (1-O) al Principat per aconseguir la independència. “Faci el que faci el President Rajoy, a Catalunya el…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba