ActualidadComarcaNoticias

Joan Pons, autor del llibre «Un incendi al paradís», convidat al club de la lectura de la biblioteca de sa Coma

Magdalena Ordinas

El divendres dia 23 de febrer, a la biblioteca de sa Coma es va rebre la visita de l’escriptor santanyiner Joan Pons Bover. La biblioteca l’havia convidat a participar de la tertúlia del club de lectura d’adults, ja que es llegia el seu llibre, “Un incendi al paradís”.
Aquesta és la seva primera novel.la, encara que també ha publicat un parell de relats i ha col.laborat ocasionalment amb la revista Dies i Coses. A més, fa uns anys que també coordina el club de lectura de la biblioteca de Santanyí, tasca que comparteix amb la seva professió de mestre i la d’escriure.

Persona molt propera i senzilla, en Joan Pons va respondre a totes les preguntes que els participants del club li feren entorn a la seva primera novel.la i la seva tasca d’escriptor. Això, més o menys, és el que va dir: “Les primeres novel.les són complicades de glossar, perquè ens falta la perspectiva de la trajectòria de l’autor. No veiem d’on ve ni cap a on va i tot just veiem on és”. També va contar que està treballant en una segona novel.la on en aquests moments li està donant forma i perfilant els seus personatges.
Un Incendi al Paradís, és una novel.la negra amb una important crítica social i política que gira entorn a l’especulació immobiliària de la nostra illa. Es tracta d’un llibre que sorprèn agradablement, que comença amb humor i gairebé provocació i que fa…

TOTA LA NOTÍCIA I MÉS FOTOS A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba