ActualidadNoticias

Joan Mateu i Antònia Llodrà, presentaren el programa de la Rua i Rueta al municipi de Manacor

joan-mateu-antonia-llodra-darrers-dies-2017-web

Pel cartell que es presenta i pel que ens han anunciat la tinent de Batle delegada de Cultura Antònia Llodrà i el Regidor de Festes Mateu Juan, la temàtica escollida és la del western (“vaqueros”).
Mentre que la ubicació de la Rua de Manacor es canvia definitivament amb un trajecte des de la Plaça Rector Rubí a la Plaça de Ramon Llull, la Rueta, que com en anys anteriors es celebrarà el Dijous Llarder, enguany dia 23 de febrer es manté fidel al centre de vianants de Manacor, malgrat la concentració prèvia i  inici de la desfilada darrera de la batucada Manafoc, també sigui a la Plaça Rector Rubí.
En el programa d’actes, espectacles i actuacions, que publicam a continuació d’aquesta breu referència a la presentació del programa, els responsables polítics ens anuncien igualment la col.locació de parades per a recobrar forces perdudes al llarg del vespre. Unes parades que com sempre aniran a benefici per a diferents organitzacions sense ànim de lucre manacorines, Organitzacions no Governamentals, Apimas i associacions d’estudiants pel motiu del viatge d’estudis i altres curolles i objectius.

cartell-rua-porto-cristo-2017-web
Pel que respecte a Porto Cristo, la Rueta es celebrarà el divendres dia 25 de febrer al matí a la Plaça d’es Sol i de sa Lluna. La Rua es celebrarà el diumenge dia 26 i s’iniciarà amb una concentració a Ses Comes a les 16 hores amb un recorregut fins al passeig de la Sirena.
A Son Macià, s’ha organitzat una Ximbombada pel dia 24 de febrer.

Enterrament de la sardina

Però el carnaval només acabarà oficialment amb l’enterrament de la sardina, dimarts dia 28 de febrer. A Manacor la comitiva «funerària» sortirà a les 19’30h. de la plaça del Convent per arribar a la plaça de sa Torre, on se celebrarà una sardinada. I a Porto Cristo, també dimarts dia 28, el Centre de Cultura acollirà la «capella ardent» en honor a la sardina i des d’allà sortirà la comitiva que enterrarà la sardina a la platja per després tornar al Centre de Cultura a celebrar la tradicional sardinada.
Aquest és el programa:

Manacor

Rueta, Dijous Llarder
– 17h., Concentració a la plaça del Rector Rubí. Cercavila amb la batucada Manafoc.
– 17’15h., Espectacle infantil d’Indis i vaquers. Plaça del General Weyler, cantonada amb el carrer d’en Bosch.
– 17’30h., Espectacle Ninjas de l’Oest, a la Plaça de sa Rectoria.
– 17’30h., Espectacle del grup Mambelletes per a infants de 0 a 10 anys. Carrer d’en Bosch, cantonada amb el carrer del Mercadal.
– 17’45h., Espectacle de Neorural per a nins i nines de totes les edats. Plaça de sa Bassa.
– 18’30h., Actuacions de grups musicals de joves: Sac de puces. Plaça del Rector Rubí.
Rua, dissabte 25
– De 12 a 14h., Vermuts & Swing, amb l’actuació del grup Long Time No Swing. Plaça del Rector Rubí.
– 18’30h., Concentració de disfresses a la plaça del Rector Rubí. Partida darrera la batucada Manafoc. Recorregut: Rector Rubí, Cós, Antoni Galmés i Plaça de Ramon Llull.
– 20h., Plaça de Ramon Llull: GRAN FESTA DE CARNAVAL de temàtica western.
Actuacions de discjòqueis i animació amb diferents efectes musicals i d’il.luminació. També amb diversió del far west.
– 20’30h., Plaça del Rector Rubí: Ball country i en línia amb en Pep i na Paqui.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba