ActualidadNoticias

Totes les nostres acadèmies, 9Ritme, U Dance i Satu Jiménez, a la finalíssima a Madrid del concurs de ball «Vive tu Sueño»

Satu Jiménez DSCF6839-web2

Magdalena Ordinas

El passat dissabte dia 11,  es va celebrar al Teatre d’Artà la final balear de “Vive tu Sueño”, on més de 500 alumnes de 26 acadèmies de Mallorca i Eivissa es disputaven el pas a la Gran Final Nacional a celebrar a Madrid els dies 25 i 26 de març.
A les 16’15 hores començava la competició de dansa clàssica, moderna, contemporani, estil lliure, salsa i flamenc, on les actuacions no seguien un ordre concret, sinó que anaven actuant diferents estils i edats, i els tres primers classificats de cada categoria aconseguien el pas a la finalíssima.

9 Ritme grup Premium IMG-20170212-WA0001-web1
L’Escola de Dansa Flamenca de Satu Jiménez va ser la gran triomfadora en estil flamenc, aconseguint classificar en primera posició a tots els seus grups per a la final. Competien en infantil amb el grup Sevilla, Zambra en cadets, i Raíces en open. A l’estil flamenc, el jurat, presidit per Ángel Martínez, campió d’Europa de flamenc, valorava a més de l’actuació, el vestuari, coreografies i posada en escena dels participants. Per tant, els anys de dedicació i esforç de na Satu han tingut recompensa.
L’Escola U Dance de sa Coma participava amb 5 grups, i quasi aconseguiren el ple, passant a la final nacional 4 dels 5 grups. UBloods va participar a la primera part a estil lliure i aconseguiren la 3a posició.
A les 20 hores va començar la segona part de la competició de dansa urbana o hip-hop. El grup SEF Megacrew (nins de 13 a 18 anys) de l’acadèmia 9Ritme de Manacor tingueren l’honor d’actuar fora de concurs i d’obrir la gala, demostrant una bona tècnica i compenetració, tot i esser un grup molt nombrós.
Les alumnes de U Dance, entrenades per Maria Duran i Núria Sánchez, competien a distintes categories, i la 1a posició fou per Usadows, 2a per USouls, i UEigels foren tercers, tot i que amb aquest darrer grup els jurats s’equivocaren i els jutjaren en una categoria superior. Aquest és el segon any que van a competició amb uns grans resultats.
L’Acadèmia 9 Ritme de Manacor, dirigida per Miki Nadal, competia a l’especialitat prèmium amb el grup d’adults MixDance Crew, competint amb moltes ganes i amb una alegria que va contagiar al públic. Varen obtenir la recompensa i passaren a la final.
Des de “Manacor Comarcal”, enhorabona a tots i sort a la gran final nacional de Madrid.

MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba