ActualidadNoticias

Joan Gomila, capdavanter d’AIPC, presenta la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Manacor

Joan Gomila Capó, capdavanter d’AIPC durant els darrers 15 anys presenta la seva renúncia com a regidor de l’Ajuntament de Manacor i com a President de la Junta de Districte de Porto Cristo, en una decisió acordada amb la direcció del partit.  

En el dia d’avui ha presentat la seva renuncia al Batle de Manacor i previsiblement la renúncia es farà efectiva al Ple de l’Ajuntament de Manacor del dia 11 de novembre. 

En Joan Gomila, regidor i representant d’AIPC l’Ajuntament des del mes de març de 2006 dimiteix de regidor. Ha estat cap de llista d’AIPC en les darreres quatre eleccions consecutives, 2007, 2011, 2015 i 2019 i Delegat de Porto Cristo fins a les darreres eleccions municipals. També va ser Delegat de Turisme. Ha estat i encara és President de la Junta de Districte des de la seva creació. Des de fora de les institucions seguirà desenvolupant la seva tasca a AIPC i en dia a dia del poble, defensant el projecte que tenim per a Porto Cristo. 

Joan Gomila serà substituït al càrrec de regidor per la número 4 de la llista Júlia Acosta Miquel. Desitjam molta sort i encert a na Júlia en la seva nova tasca. Estam segurs que seva joventut i capacitat de feina seran ben positius per a Porto Cristo i per dinamitzar i encarar amb optimisme la tasca que els nostres ciutadans ens encomanaren a les urnes de les passades eleccions municipals. Des de l’oposició seguirem amb la nostra tasca de construir el Poble en uns moments més complicats que mai. Seguim com sempre a la disposició dels portenyos y portenyes per tot el que poguem fer per tots.  

Previsiblement la nova portaveu de la coalició AIPC/SYS a l’Ajuntament de Manacor passarà a ser la regidora Antònia Llodrà Brunet 

L’Agrupació Independent de Porto Cristo agraeix a en Joan la seva bona feina i gran dedicació i esforç personal que ha dedicat al partit i sobretot a Porto Cristo. Estam segurs que seguirà fent la mateixa feina des d’una altra vessant.  

En Joan ja havia anunciat que aquesta seria la darrera vegada que es presentaria com a cap de llista per facilitar el relleu generacional a la nostra agrupació. D’aquesta manera es materialitza aquest canvi, de manera acordada amb al partit i que ha de revitalitzar i dinamitzar AIPC, la primera força política de Porto Cristo, on hem obtengut majoria absoluta des de l’any 1995 i on aspiram a tornar a governar ben prest. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba