ComarcaNoticias

Continuen a bon ritme les obres d’embelliment de sa Coma i Cala Nau

Magdalena Ordinas

A finals del passat mes de setembre s’iniciaren les obres de millora urbana i embelliment al tram final de  l’Avinguda de les Palmeres de sa Coma, que inclou l’ampliació de la voravia de la part on s’ubiquen els comerços, on a més, dins la zona verda central es construirà un parc infantil. La platja de sa Coma és una de les més accessibles i amb més aparcaments de les platges de la comarca, el que fa que sigui molt concorreguda per persones amb mobilitat reduïda per la facilitat d’aparcament del que disposen arran de la platja.

Visitàrem a l’Oficina de Turisme de Cala Millor al delegat de la zona costanera i delegat de Turisme, Colau Bordal, el qual estava acompanyat de la regidora de sa Coma Emilia Díaz-Asensió, i ens explicaren que les obres van a bon ritme tal i com estava previst. Davant la pregunta de les crítiques que alguns sectors han fet per la despesa de les obres, Bordal ens va explicar que “totes les obres estaven ja programades i licitades abans de la pandèmia de la Covid-19, i es fan en base a les subvencions rebudes i que, de no executar-se es perdien el doblers, a més de ser de necessitat especial acabar les obres del tram final del carrer Baladres, iniciades el passat any i que estan cofinançades pel Consorci d’Allotjaments Turístics i per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, comptant amb un pressupost de 319.668,83 euros per a l’Avinguda de les Palmeres i de 780.450 euros pel carrer Baladres”.

També ja estan en marxa les obres de Son Moro Vell, on s’estan instal.lant 400 metres de canonades per evitar les inundacions als carrers Venècia i Roma. Aquestes excavacions han deixat al descobert tones d’arena, on abans de la construcció i urbanització de la platja de Cala Millor i Cala Nau, era un paradís verge de dunes.

Pels més joves que només han conegut l’actual zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, publicam una fotografia dels inicis de la urbanització de Cala Millor i Cala Nau de l’any 1963, cedida pels arxius de Perlas y Cuevas i publicada al Pregó de les Festes de  sa Coma (de pregonera, la que suscriu) del dia 11 de setembre de 2002.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba