ActualidadNoticias

Imatges inèdites de la Processó de Crist Rei a Manacor

Malgrat ens trobarem amb diverses versions del Pas Vivent de la Confraria del Calvari (Parròquia de Crist Rei) a les processons del Dijous i Divendres Sant, aquest fet més que llevar, afegeix mèrit a la processó de Crist Rei del Diumenge del Ram, vespre.
Indiscutiblement el moment més esperat és el de la sortida del Pas Vivent de l’esmentada Confraria del Calvari, que de fet és l’únic pas que surt a la processó de Crist Rei. L’única, valgui la redundància, que ens queda ja d’aquelles processons danys arrera, que responien a la convocatòria d’una sola parròquia o barriada.
Anys anteriors la processó del Diumenge del Ram, passava per carrers un poc allunyats de l’església de Crist Rei, per allò del noble desig de passar per tot, i a alguns dels carrers la participació era minvada, per no dir gens il.luminada i quasi desèrtica. Amb la modificació d’itinerari que enguany s’ha fet, la processó garanteix als fidels espectadors, la intensitat de la desfilada al llarg i en cada moment de tot el seu trajecte.
L’esmentat Pas Vivent, magníficament concebut tant en…

 

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOGRAFIES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL»

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba