ActualidadManacor

Grans Noces de n’Esperança Albertí Llull i en Miquel Puigserver Veny

N’Esperança Albertí Llull i en Miquel Puigserver Veny es varen casar el passat dissabte dia 16 d’octubre a la Parròquia Nostra Senyora dels Dolors de Manacor. La cerimònia va tenir lloc el migdia i va ser oficiada pel Vicari de Manacor Mn. Marc Capó que, per ser recent ordenat sacerdot, va ser el primer casament que va celebrar, fent una Homilia molt propera, familiar, sentida, i que provocà els aplaudiments de la gent.
Las cançons de la cerimònia varen ser interpretades per la soprano Bàrbara Femenias, acompanyada pel reconegut pianista Andreu Riera. Tot i que dissabte passat tot el centre estava tancat a la circulació de cotxes per la Fira d’estocs, la família assenyala que cal agrair a l’Ajuntament i a la Policia Local de Manacor el facilitar l’accés fins a la parròquia als cotxes dels nuvis i altres amb gent major i necessitada. La núvia, Esperança Albertí, metgessa ginecòloga, va entrar a la catedral de Manacor acompanyada del seu pare, Pep Albertí, on l’esperava a l’altar el nuvi, l’empresari Miquel Puigserver.
Una vegada acabada la cerimònia religiosa, familiars i amics es varen desplaçar a un emblemàtic lloc per dinar tots plegats i seguir la festa fins entrada la nit. Cal afegir que, entre d’altres actuacions de grups musicals, de bell nou es va poder gaudir de la sempre magistral interpretació d’Andreu Riera i de la magnífica veu de Bàrbara Femenias. Els pares de la núvia, Pep Albertí i Antònia Llull, descendents d’Artà, i els pares del nuvi, Joan Puigserver i Cati Veny, varen mostrar la seva alegria i satisfacció, ja que aquest esdeveniment també va servir com a nova trobada de familiars i amics que feia temps que no es reunien pels obligats confinaments.
De part de tots els que feim “Manacor Comarcal”, desitjam a n’Esperança i en Miquel molts anys de felicitat en comú, i salut!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba