ActualidadDeporteNoticias

Festa de Final de Temporada del Bàsquet Manacor

Gràcies a tots els jugadors i jugadores, delegats, ajudants, entrenadors, familíes, sponsors i col.laboradors, a la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i l’Ajuntament de Manacor. Tots plegats compartim la passió pel bàsquet i que, a més, formam i estimam el Bàsquet Manacor.
Som un club en creixement constant, en nombre de jugadors i d’equips, tan masculins com femenins. I això vol dir que anam bé, que la feina realitzada per tothom que forma part del club durant tots aquests anys comença a donar fruits. I és una gran satisfacció per a nosaltres que això es tradueixi en més nins i nines, joves i adults que practiquen el bàsquet. Aquest és el primer objectiu del nostre club: oferir l’oportunitat de jugar a bàsquet en les millors condicions que tinguem al nostre abast.
També és cert que aquesta temporada han arribat triomfs a nivell competitiu, i que hi ha hagut equips que han aconseguit campionats importants.
Volem donar l’enhorabona a les jugadores del infantil femení B Creuers Illa Balear pel segon lloc obtingut al seu campionat. I al sènior femení 2 Cantons, que s’ha proclamat campió del grup B de 2ª autonòmica. El cadet B Santandreu Sureda, campions del seu grup i els cadets A Agrupació Mútua que van aconseguir el Campionat de Balears, un fet extraordinari i que tant bon record ens ha deixat. A tots aquests jugadors i jugadores, enhorabona per l’esforç realitzat i pel premi obtingut.
Tanmateix, en consonància amb la nostra filosofia de club, volem fer extensiva aquesta enhorabona a tots els equips del Bàsquet Manacor, especialment als nins i nines dels equips de formació, als més petits, als 4 equips premini i als 4 equips mini que són el futur del bàsquet a Manacor. Ben segur que amb esforç i il.lusió vindran altres campionats, però sense perdre l’horitzó de la feina ben feta, amb respecte als companys d’equips i també als adversaris.
Finalment, felicitar els juvenils del Perles Manacor que el 1990 aconseguiren també un Campionat de Balears.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba