ActualidadNoticias

Èxit rotund i animació a festa solidaria amb els refugiats, convocada pels alumnes dels IES Manacor i Mossèn Alcover

A la primera visita que férem al Parc Municipal de Manacor aquest passat dilluns dia 19 de juny, no trobarem gaire animació, però passades les 10, i molt més en acostar-se les 11 del matí, tal volta ens equivoquem a la baixa si parlam d’uns 1.500 estudiants els qui s’havien organitzat en diferents grups i seccions per la celebració de la Festa Solidària amb els Refugiats.
L’organitzada festa pels alumnes i professors de l’IES Mossèn Alcover i l’IES Manacor, a més de tot el recaptat durant el curs escolar, haurà aconseguit una aportació de devers 10.000 euros destinats a la campanya Mallorca amb Quios, que coordina el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.
Entre la venda de camisetes, els refrescants trossos de síndria, els bocins de coca per a tots els gustos i altres productes obsequi de Hiper Centro i de quatre forns de Manacor (Can Roca, Can Florit, Can Munar i Can Ribot), segons tots els indicis, la campanya aconseguí més recaptació de l’aconseguida durant tot el curs escolar.
Una amplia programació calculada minut a minut, després de les presentacions per part de Selene i Vicky, del Mossèn Alcover, i de Toni Gelabert i Núria Martín per part de l’IES Manacor, la Batucada Manafoc cridà com sol saber fer a la festa. Seguidament no faltaren diverses actuacions fins arribades les dotze del migdia, en que comparegueren els glossadors, per continuar després amb més actuacions amb recitals de poemes musicats i recitals de poemes com cançons, fins passades les 14 hores.
L’aconseguit pels alumnes (sense oblidar la bona mà que donen el professors), dels IES Manacor i Mossèn Alcover, és una autentica lliçó de solidaritat, que espatlla l’aïllament en que la nostra societat a vegades condemna als qui no tenen altre delicte que el de fugir de la fam i de la guerra.

MÉS IMATGES INÈDITES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL»

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba