ActualidadCulturaNoticias

Èxit de la quarta edició dels Granots d’Or de Sant Llorenç des Cardassar,  la Banda de Música de Sant Llorenç convidada a la gala

Magdalena Ordinas

Èxit de la quarta edició dels Granots d’Or de Sant Llorenç des Cardassar,  la Banda de Música de Sant Llorenç convidada a la gala

Els Granots d’Or 2020: COVID-19 Edition han resultat tot un èxit encara que, les circumstàncies hagin fet que fos per primera vegada una gala en línia. Més de 300 espectadors no es van voler perdre un any més, la nit més glamurosa a Sant Llorenç.

Així, enguany, s’han presentat 17 curtmetratges que es van poder visualitzar al llarg de la gala i que finalment va tenir com a guanyador el curtmetratge «3 granots i un funeral». El segon premi fou per l’obra «2062» i el bronze va recaure en el film «Festejar».

A l’apartat d’actors i actrius, els guanyadors d’enguany foren Tomeu Llinàs i Núria Llull respectivament. El primer participà de la cinta guanyadora, «3 granots i un funeral», mentre que Núria va participar en el vídeo de «Sant Llorenç News.»

Cal destacar que foren molts els espectadors que seguint amb l’esperit de la gala varen treure el seu millor vestuari i tot a la distància es va aconseguir viure una nit especial.

Un any més, des l’Ajuntament vàren voler  felicitar i donar les gràcies a l’associació de joves sense ànim de lucre del poble, «Granots i Sopes» per la seva implicació.

La Banda Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier, va ser convidada a la gala pels joves de l’Associació Granots&Sopes i tocaren Africana Wildlife del compositor Kees Valk. Gravaven un vídeo a l’estació de Sant Llorenç on l’espai els va permetre guardar les mesures de distància i prevenció.  A continuació vos oferim el fantàstic vídeo dels components de la banda que demostraren tot i la sequera d’actuacions i concerts aquests festes 2020, degut a la Covid-19, que estan en plena forma.

Enhorabona a tothom.

Gala Granots d’Or 2020:

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba