ActualidadCulturaNoticias

Es presenta a Manacor el cicle «Art Cinema Cultura», que tindrà lloc entre els mesos de març, abril i maig

art-cinema-cultura-manacor-web2-1595

La tinent de Batle delegada de Cultura Antònia Llodrà, acompanyada per l’artista membre d’Art Col.lectiu Maria Huergas, i pel tècnic del Departament de Cultura Llorenç Carreras, a mitjan matí d’aquest passat dimarts dia 7 de març, presentaren el programa corresponent al cicle Art Cinema Cultura Manacor 2017 Març/Maig, que ens aporta informació sobre els actes i activitats de l’esmentat cicle, així com de les diferents exposicions tan a la Torre de Ses Puntes com a la dels Enagistes o la sala d’exposicions al complex s’Estació, per la que s’ha establert un conveni d’un any de durada amb la propietat.
El Cicle Art, Cinema i Cultura Manacor 2017, tindrà com a fil conductor el Cinema i també ens oferirà una mostra d’Escultura al carrer, representacions teatrals, conferències, un taller de guió cinematogràfic i mostra del cinema d’animació, entre d’altres activitats.
L’acte que marcarà l’inici del Cicle “Art Cinema Cultura” tindrà lloc aquest proper dissabte dia 11 de març a les 19 hores a la Torre de ses Puntes, amb la inauguració de l’exposició de les obres d’Elisenda Pipió Gelabert, baix el títol “Genèric Intencionat”, una exposició també promoguda pel Col.lectiu Dones de Llevant.

art-cinema-cultura-manacor-web-1595

Títol genèric dels diferents actes, la data i lloc de celebració i l’horari de la inauguració

Per a una millor informació als lectors de “Manacor Comarcal”, ens complau anunciar que el programa complet de cicle Art Cinema Cultura Manacor 2017 es pot aconseguir gratuïtament al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor o a la recepció de l’Ajuntament.
Per la nostra banda, a continuació oferim als lectors el títol genèric dels diferents actes, la data, el lloc de celebració i l’horari de la inauguració:
1- Genèric Intencionat, exposició d’obres d’Elisenda Pipió Gelebert. Inauguració dia 11 de març a les 19 hores a la Torre de ses Puntes.
2- Cleòpatra, obra de teatre dels germans Memolí (pantomima) dia 17 de març a les 18 hores a la Biblioteca de Porto Cristo.
3- Fluids, obres d’Elena Sierra, Pilar Salas i Eder Mol. Inauguració dia 25 de març a les 19 hores a la sala d’exposicions del Complex s’Estació.
4- Marina Abramovic. La artista està Present (projecció del documental). Dia 1 d’abril a les 20 hores a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manacor.
5- El futur és femení (cinema d’animació). Dia 7 d’abril a les 18 hores al Centre de Cultura de Porto Cristo.
6- Ennigulart (taller de creativitat amb família Dia del llibre). Dia 21 d’abril a la Biblioteca de Porto Cristo.
7- Jaume Tugores: El so del cinema italià. Concert amb Jaume Tugores, Biel Fiol i Jordi Montserrat. Dia 21 d’abril a les 20 hores al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.
8- Espectacle itinerant de temàtica marinera. Dia 23 d’abril a partir de les 11 hores al moll de Porto Cristo.
9- Biblio mòbil (Boverins del circ Bover). Dia 23 d’abril a les 17 hores al Claustre de Sant Vicenç Ferrer.
10- De Ramon Llull a Obi-wan-Quenobi passant per Merlí i Gandalf (conferència de Francesc M. Rotger). Dia 25 d’abril a les 20 hores a la Biblioteca de Manacor.
11- L’Art com a eina d’apoderament. Les dones com a creadores i transformadores socials (Videoforum). Dia 27 d’abril a les 19’30 hores a l’Espai Na Camel.la.
12- Carretó de contes (Festuc Teatre). Dia 28 d’abril a les 18 hores al Centre de Cultura de Porto Cristo.
13- Dancing Beethoven (documental i posterior col.loqui amb Arantxa Aguirre). Dia 29 d’abril a les 19 hores al Teatre de Manacor.
14- Laboratori de lectura: Frederick, de Leo Lionni (a càrrec de Marta Roig). Dia 5 de Maig a les 17’30 hores a la Biblioteca de Manacor -amb inscripció prèvia-.
15- Exposició Internacional de pintura al pastel a Manacor. Dia 6 de maig a les19 hores al Complex s’Estació. El dia 7 de maig Pintura al natural per Manacor.
16- Manacor es mou amb la Cultura. Mostra d’escultura, música i teatre al carrer. Dia 13 de maig durant tot el dia a la Plaça Ramon Llull i a la zona de vianants.
17- Ennigulart (Taller de creativitat “Decoram la Biblioteca”). Dia 19 de maig a la Biblioteca de Porto Cristo.
18- Taller de guió cinematogràfic. (A càrrec de Michel Gaztambide, guionista, professor i poeta). Del 22 al 26 de maig, de 16 a 20 hores a la Institució pública Antoni M. Alcover (inscripció i informació al 662 350 633).

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba