ComarcaSon Servera

Encesa dels llums de Nadal a Cala Millor i Son Servera

L’Ajuntament Son Servera començà els actes de Nadal amb un taller de postals a les biblioteques de Son Servera i Cala Millor, i conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar els actes d’encesa de llums a Cala Millor.

A les 16 h al carrer Sol Naixent de Cala Millor, hi va haver un espectacle infantil amb el follet Noel i el patge real, a les 17’30 després d’acabar l’animació infantil amb personatges de Disney, i una actuació musical, es va procedir a l’encesa de llums de Nadal.

A l’acte hi va haver una gran afluència de públic i per l’encesa conjunta del llums de Nadal hi assistiren per part de l’Ajuntament de Son Servera, la batlessa Natàlia Troya i el regidor i de Cultura i Joventut, Fa Fang Dong Hu, acompanyats d’altres regidors, i en representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç el regidor Turisme, Nicola Bordal.

L’Associació Empresarial de Cala Millor, van agrair la col·laboració de l’encesa conjunta del llums, i tot el que significa considerar Cala Millor com un sol nucli urbà.

A les 19’30 a la plaça de Sant Joan de Son Servera el regidor Fa Fang, va iniciar el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal. Seguidament hi va haver una actuació musical a càrrec de Laura Vives.

Tant a Cala Millor com a Son Servera, el nombrós públic assistent, celebrà l’encesa del llums de Nadal amb un canó de confeti i neu.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba