ActualidadNoticias

Els patges reials i Pare Noel s’aturen a Manacor per rebre els desitjos i les cartes de tots els nins i nines

Les festes de Nadal continuen a Manacor i les activitats per a tota la família també. Si el Pare Noel no va voler passar per Manacor sense rebre les cartes i els desitjos dels nins i nines de Manacor, els patges de Ses Magestats els Reis d’Orient també varen voler continuar fidels a la seva cita anual amb els infants manacorins. Dijous passat, dia 28 de desembre, tres dels patges dels reis d’Orient arribaren a la plaça del Palau devers les cinc de l’horabaixa. Desenes de nins i nines varen voler saludar els patges reials, entregar les cartes i fer-se fotografies.

Avui, dia 29 de desembre, els patges faran una aturada a Porto Cristo. A les 17 h arribaran a la plaça de l’església i col·locaran la bústia reial defora de l’oficina municipal, on hi serà fins dia 4 de gener per arreplegar totes les cartes dels nins i nines de Porto Cristo. A més a més fins dissabte dia 30 el Mercadet de Nadal tornarà a desplegar-se pels carrers del centre de vianants de Manacor i el trenet de Nadal continuarà recorrent els carrers carregat de clients del petit comerç, ja que les entrades pel tren s’aconsegueixen a les botigues de la ciutat.

Els jocs infantils que dissabte dia 30 estaran instal·lats durant tot el dia a na Camel·la i les activitats al Museu d’Història a l’entorn de l’arqueologia serviran de preparatius a la gran nit de Cap d’Any. I és que diumenge dia 31 a partir de les 23.30 h la plaça Weyler s’omplirà de gent i d’animació en una gala que servirà per donar la benvinguda al 2018. Però les festes no s’acaben amb l’entrada del nou any. Una setmana plena d’actes i activitats precedirà la gran arribada dels Reis d’Orient a tot Manacor.

????????????????????????????????????

Aj. Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba