Actualidad

El projecte social i ecològic ‘T’estim’ d’Estel de Llevant es consolida amb 230.000 unitats de tes i infusions venudes l’any 2023

El projecte social i ecològic de producció, elaboració i comercialització de tes i infusions T’Estim d’Estel de Llevant s’ha consolidat des de la seva posada en marxa el desembre de 2021 i va tancar el 2023 amb prop de 300 clients i 230.000 unitats de tes i infusions venudes el darrer any amb un equip de set persones, cinc de les quals tenen una discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental. A més, el projecte també involucra trenta alumnes de formació dual, vint amb discapacitat.
La previsió és duplicar la producció el 2024 fins a les 500.000 unitats anuals, segons va indicar el gerent d’Estel de Llevant, Guillem Febrer, durant la visita a la seu del Viver Bio d’Estel de Llevant a Manacor de la directora de la Fundación Solidaridad Carrefour España, María Cid, amb motiu del premi “Together for the food transition 2022” concedit per la Fundació Internacional de Carrefour amb una dotació econòmica de 30.000 euros per a l’adquisició d’equipament divers i maquinària destinats a la millora dels processos de producció. A més, Carrefour també comercialitza aquest producte, que María Cid ha qualificat de “màxima qualitat, amb un marcat compromís social i mediambiental”.
També va participar a l’acte la consellera de Famílies i Afers Socials del Govern, Catalina Cirer, qui va considerar que “és gràcies a visites com la d’avui que podem comprovar de primera mà la tasca que desenvolupen entitats del tercer sector com Estel de Llevant i quan t’adones que s’han invertit correctament ajuts com els que concedeix la Conselleria a col·lectius vulnerables. Gràcies a projectes com T’estim, aquestes persones amb diagnòstic de salut mental poden accedir a una feina normalitzada i amb igualtat d’oportunitats”.
Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant, va destacar la importància d’aquest reconeixement per a la feina feta des de l’entitat amb projectes com T’Estim i la rellevància de la col·laboració entre tercer sector, empresa privada i administracions públiques.
La Fundació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies. El 2023 més de 300 persones van participar en els seus programes i serveis en els quals treballen més de seixanta professionals.

La directora de la Fundación Solidaridad Carrefour España, María Cid, i la consellera
de Famílies i Afers Socials del Govern, Catalina Cirer, visitaren la seu de T’estim a Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba