NoticiasActualidad

El PP de Manacor pide mayor planificación, información y facilidades con la Zona Prioritaria para Residentes

Segons el Partit Popular «el procés no va a bon ritme, perjudicant nombrosos veïnats i dificultant l’accés a el centre»  

• Maria Antònia Sansó: «Es posa de manifest, un pic més, la improvisació amb la qual l’equip de govern executa projectes» 

• Subratlla que «aprofitam per a proposar la gratuïtat de les primeres hores en tots els aparcaments públics»   

Dilluns, 5 d’abril de 2021.– El Partit Popular de Manacor demana major planificació, informació i facilitats amb la Zona Prioritària per a Residents (ZPR) ja que «el procés no va a bon ritme, perjudicant nombrosos veïnat». 

En aquest sentit, la portaveu del PP manacorí, Maria Antònia Sansó, lamenta que «es posa de manifest, un cop més, la improvisació amb la qual l’equip de govern executa projectes».  

«Si el tancament perimetral experimental a què vàrem ser sotmesos els  veïnats de Manacor va servir per a alguna cosa, va ser per constatar que  Manacor és capital de comarca en molts aspectes. I el comercial és un  d’ells. No són poques les persones que, diàriament, es desplacen d’altres  municipis fins a Manacor per realitzar compres diverses. Mobiliari,  alimentació, roba i sabates … «, argumenta Sansó que afegeix que» amb  la implementació de la ZPR, a més de no oferir aparcaments alternatius,  la dificultat d’accedir al centre es multiplica «. 

«Des del Partit Popular reclamam a l’equip de govern més informació i  claredat tant per als veïnats de Manacor com per a tots aquells que  venguin de fora. Saber exactament on podran aparcar, quines són les vies prohibides, facilitar l’accés a centre …Així mateix, reclamem celeritat en resoldre les instàncies presentades «. 

«Aprofitam per proposar la gratuïtat de les primeres hores en tots els  aparcaments públics, a fi de seguir afavorint la capitalitat comercial de  Manacor. Després de diverses setmanes d’implementació de la ZPR, alguns comerciants han començat a notar la baixada de les seves caixes a més del gran desconeixement per part de la gent de fora. Si s’ha de promoure un gran centre comercial a l’aire lliure, el primer que ha d’haver establert són les zones d’aparcament «.  

«Hem rebut reiterades queixes de veïnats i comerciants per la falta  d’informació. Consideram que l’equip de govern no ha de relaxar a l’hora   de difondre les condicions i funcionament de la ZPR, malgrat aquesta ja hagi entrat en funcionament; major planificació, major informació i més  facilitats per a l’activitat comercial «, conclou.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba