Sin categoría

El Pi Manacor es mostra satisfet perquè l’ajuntament assumeix la seva proposta de reformar la plaça de Santa Catalina

És una de les divuit propostes que la formació va fer al Pla d’Activació Econòmica  

7 d’abril de 2021. El Pi Manacor s’ha mostrat satisfet perquè l’ajuntament ha encarregat la  redacció del projecte de remodelació de la plaça de Santa Catalina. Una proposta que forma part  de les divuit que la formació va fer al Pla d’Activació Econòmica que anirà a càrrec dels  romanents.  

Segons ha explicat la portaveu del grup municipal d’El Pi, Cati Riera, “és important que es  materialitzin propostes per millorar el nostre poble i el benestar dels manacorins i manacorines”  Riera ha deixat clar que “estem contents que l’ajuntament es faci seva una proposta nostra  perquè des de l’oposició també fem feina en positiu i per dur endavant el màxim possible  d’accions que estaven en el nostre programa electoral i que ens vam comprometre a complir.”  

Riera també ha apuntat que d’altres propostes que “hem fet des d’El Pi Manacor són la  remodelació de carrers, ferm viaria i voravies, millora de camins de foravila, construcció d’un nou  pavelló esportiu i reforma integral de plaça Es Cos i de Sa Torre entre d’altres. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba