ActualidadComunicatManacor

El Jaume Vidal es mou contra les mascaretes a educació física i al pati

Al CEIP Jaume Vidal i Alcover de Manacor ha sorgit un moviment local, El Jaume Vidal es mou, que segueix l’estela del moviment Mascareta al pati NO, d’abast balear.
Durant el mes d’octubre hem recollit més de 200 signatures a l’escola i les hem fetes arribar a les conselleries d’Educació i Sanitat. El conseller d’Educació ens ha respost que, de moment les mascaretes han de continuar al pati i a les classes d’educació física.
Per altra banda, la setmana passada ens reunírem amb l’inspector educatiu de la zona per fer-li arribar tots els nostres arguments a favor de l’eliminació de les mascaretes en els espais a l’aire lliure i durant l’activitat física. I no ens volem aturar aquí, volem que la nostra veu es faci sentir i es tengui en compte d’una vegada. Volem que s’acabin les incoherències en les normatives: que es pugui anar sense mascareta quan s’està a l’aire lliure com ja es pot fer a les extraescolars; que els protocols que es transmeten a les escoles estiguin d’acord amb les novetats que es van publicant als BOIB; que es deixi de demanar esforços als infants dins les escoles per mantenir els grups bombolla i les mesures de seguretat i que la Conselleria d’Educació no les doti de personal suficient perquè aquestes mesures es puguin aplicar del tot. Volem que es tengui en compte que el curs passat a les aules d’infantil no hi va haver més casos de contagi ni de COVID entre els infants que no duien mascareta ni mantenien les distàncies de seguretat en cap moment. Volem que s’escoltin els pediatres d’Atenció Primària que alerten dels problemes de salut mental dels infants i asseguren que els beneficis de llevar les mascaretes al pati són superiors al risc de contagiar-se.
Per tot això, ens volem organitzar amb d’altres entitats de pares i mares del municipi, volem ser molts i fer sentir la nostra veu. Si estau interessats que treballem conjuntament, podeu contactar-nos al correu jaumevidalesmou@gmail.com.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba