Comarca

El felanitxer Sant Joan Pelós celebrà 259 anys amb la declaració oficial de festa d’interès cultural

sant-joan-pelos-2016-portada-1559El passat divendres dia 24 es celebrà a la plaça de Santa Margalida de Felanitx l’acte oficial de la Declaració de la festa de Sant Joan Pelós en Festa de’Interés Cultural, comptant amb la presència del Batle de Felanitx Joan Ximena; el regidor de Cultura, Xisco Duarte; el conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell Insular de Mallorca, Francesc Miralles; i el President del Consell, Miquel Ensenyat.

El conseller fou l’encarregat de fer l’entrega del diploma al Batle de Felanitx i de l’acreditació de que la Festa de Sant Joan Pelós sia  Festa d’Interés Cultural.

Acabat l’acte institucional, Sant Joan Pelós, acompanyat per un bon grapat de músics, anà a ballar per diversos llocs de Felanitx, on aquest any el ball anà a càrrec d’en Sebastià Barceló “Guingaia”. Altres balladors foren l’amo en Tomeu “de sa Pipa”, Jaume Antunez i Toni  Lluent.

Per altra banda, segons hem pogut saber, al pròxim ple del mes d’agost l’Ajuntament aprovarà que es doni la Medalla de la Ciutat de Felanitx a Andreu Adrover Tirado, que des de finals  dels 70 s’ha interessat en activitats diverses com La Capta de Sant Marçal, la recuperació del Cant de Sales i de la Figura de Sant Joan Pelós.
Des d’aqui volem donar-li l’enhorabona.

MÉS FOTOS A L’EDICIÓ IMPRESA.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba