ActualidadComarcaSon Servera

El dilluns 15, Sopar de «Son Servera Solidari» a benefici de Pakistàn a l’Església Nova

Dilluns 15 d’agost a les 21:00 hores a l’Església Nova, «Son Servera Solidari» celebrarà el tradicional sopar solidària, on enguany va destinat a benefici de Pakistàn per ajudar a l’alimentació d’infants de Islamabad.

L’Associació Son Servera Solidari, fundada l’any 2007 per na Bel Nebot «Llisa» amb la col·laboració d’un grup de persones i amb la inestimable ajuda del rector d’aleshores, don Pedro Pou, emprenien la idea i la voluntat de crear una associació solidària que amb els anys s’ha convertit en una de les més importants i actives de Mallorca.

L’associació va comença replegant roba, aliments i doblers per, juntament amb l’associació ‘Mallorca Missionera’, emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal·liar les seves mancances socials.

L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que per la manca de feina es trobaren en situació de risc socioeconòmic.

En 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.

Venda d’entrades: Tenda solidari de Son Servera, Perruqueria Tardor, Café Sureda Cala Bona. Donatiu 15€.

Cartell del Sopar Solidari

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba