ActualidadCulturaManacor

El dijous 15, estrena de l’obra “Desconcert al paradís”, amb Cecília Genovart i Joan Girart

El dijous dia 15 de setembre, a les 20 hores a la Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor, es representarà l’obra de teatre «Desconcert al paradís», escrita i dirigida per Francesc Vernet i interpretada per l’actriu Cecília Genovart i l’actor Joan Girart.
La peça tracta sobre l’estada de Frederic Chopin i la seva amiga, Aurora Dupin, a Valldemossa l’hivern de 1838 i 1839. És una petita comèdia documental que es va estrenar a La Cartoixa de Valldemossa dia 1 de març de 2022, amb gran èxit.
Sinopsi: L’escriptora francesa Aurore Dupin, més coneguda pel pseudònim masculí George Sand, i el seu amic, el pianista i compositor polonès Frederic Chopin, varen passar una temporada a Mallorca, des del novembre del 1838 fins al febrer del 1839. Varen residir a diversos llocs, principalment a la Cartoixa de Valldemossa, on es varen allotjar per viure unes experiències romàntiques inoblidables. Però l’estada va ser menys satisfactòria del que haurien desitjat. El muntatge, basat en un context històric real, barreja realitat i ficció amb un punt d’ironia.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba