ActualidadNoticias

Dones de Llevant i Assemblea Antipatriarcal, presenten la programació d’actes 2018 dedicat a les “Dones Esportistes”

Amb un homenatge a Nunsi Elegido, programat per aquest dissabte dia 3 de març a les 18 hores al Teatre de Manacor, els col.lectius Dones de Llevant i Assemblea Antipratiarcal inicien la programació d’actes i convocatòries de la ja 11a. edició del mes dedicat a les dones des de que s’iniciaren els actes d’homenatge i col.locació de la corresponent placa commemorativa a la plaça de les Perleres.
Baix el lema “Molt d’aconseguit, però… Molt per fer, per despatriarcar i arribar a la igualtat” i l’anunciat homenatge a la plaça de les Perleres a les dones esportistes: “La cura del cos i de la ment”, Antònia Matamalas y Lupe Ruiz ens presentaren l’ambiciós programa d’aquest mes de març dedicat especialment a les dones.
Apart, cal afegir que entre un del problemes en que s’enfronten les dones arreu del món, és el de la bretxa salarial que encara existeix entre la dona i l’home per fer la mateixa feina, bretxa que alguns experts aventuren a quantificar en un 30%, tot malgrat que tant la constitució com la legislació desarrollada al seu entorn, concreten clarament el pla d’igualtat.
Al programa preparat per a les celebracions d’aquest mes de març 2018, hi podem trobar interessants cites de reconegudes dones esportistes com Elena Gomez, Bel Aguilar, Billie King, Edurne Pasban Lizarribar, Maria Vasco Gallardo, Joana Samarriba Arrola i Amaya Valdemoro Madariaga, entre d’altres.
Els actes programats que tenen el seu inici aquest dissabte dia 3 de març, amb l’homenatge a Nunsi Elegido, aquest mateix dissabte a les 18 hores al teatre de Manacor, finalitzen el també dissabte 24 de març amb un “Seminari d’Arquetips femenins”, de 11 a 14 hores i de 16 a 19 hores, al Conservatori de Manacor.

Actes pels propers dies

Pel que respecta a aquesta propera setmana, els actes del programa són els següents:
– Dissabte dia 3 de març, Homenatge a Nunsi Elegido a les 18 hores al Teatre de Manacor.
– Dijous dia 8 de març, Vaga Feminista amb concentració a Sa Bassa a les 12 hores, i manifestació a les 19 hores a la Plaça d’Espanya de Palma.
– Divendres dia 9 de març, Contacontes “La princesa rebel” i tast de productes de Comerç Just a les 18 hores a la Biblioteca Municipal. Posteriorment a les 20 hores es podrà gaudir de l’Espectacle poètic musical “Creadores rera el mirall” a les 20 hores a la Institució Pública Antoni M. Alcover.
– Dissabte dia 10 de març, Jocs…

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba