ActualidadDeporteNoticias

El divendres, la P.B. Els Tamarells porta a Felanitx el periodista Lluís Canut, l’agent de jugadors J.M. Minguella, i ex-jugadors del Barça

AQUEST DIVENDRES FEIM FESTA, RECEPCIÓ, COL·LOQUI I SOPAR D’ANIVERSARI

Josep Maria Minguella
Lluís Canut

 

Divendres dia 6 de març, a les 19 hores tindrà lloc una recepció pública en la nostra seu (C/Horts, nº 50 de Felanitx), per a llavors anar cap al Conservatori Professional de Música de Felanitx, on organitzarem el col·loqui “Barça, present i futur”, en el que hi participaran els ex jugadors Joan Estella i Juan Domingo De la Cruz, acompanyats del periodista Lluís Canut i del locutor i agent de jugadors Josep Maria Minguella. L’acte és gratuït.

Després, a les 21 hores, en el Restaurant Club Nàutic de Portocolom tindrà lloc el sopar del 17è aniversari de la penya.

Joan Estella
Juan Domingo de la Cruz

DISSABTE ARRIBA LA IV CALÇOTADA POPULAR

Dissabte a les 13 hores a davant a la nostra seu celebrarem la quarta edició de la Calçotada Popular, enguany més especial que mai, dins el marc del nostre 17è aniversari.

El menú estarà compost calçots, salsa romesco, carn a la graella (llom, panxeta i botifarra; pels nins hamburguesa i salsitxa), pa, vi, refrescs, gelat, ensaïmada i cafè.

A més enguany tindreu el baverall commemoratiu i reutilitzable. Entre els assistents sortejarem un viatge per a dues persones en vaixell a Menorca o Eivissa.

Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones per per anar a veure el partit FC Barcelona – Leganés (21-22 març) i 4 entrades de tribuna pel partit de Women Champions League FC Barcelona – At. Madrid (dia 1 d’abril).

Rifarem dues entrades juntes pel partit de Champions League FC Barcelona – Nàpols, i dues entrades juntes pel partit de Lliga FC Barcelona – At. Madrid (26 d’abril), a més d’ensaimades, vi, cava i molt més.

En acabar la calçotada, en el Cafè Can Moix, tindreu l’actuació del grup Grollers de Sa Factoria i DJ Rigo3.

El preu del tiquet del dinar és de 22 euros adults i 12 euros nins (no socis, 25 euros adults i 15 euros nins, vos demanaran vos acrediteu amb el carnet de soci quan agafeu el menjar).

Els tiquets les podeu trobar a Cafè Can Moix, Papereria Cóndor i en la nostra seu. Aquest dijous és el darrer dia.

SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA – R. SOCIETAT

Els socis afortunats en els 12 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – R. Societat que es jugarà en el Camp Nou el proper dissabte dia 7 de març, després del sorteig realitzat en públic en el sopar amb socis en el Bar Nou de S’Alqueria Blanca el dia 6 de febrer, i emès en directe per les nostres pàgines de facebook i instagram, són els següents:

Soci nº 305 Joan Andreu Rigo Adrover (CALONGE)

Soci nº 979 Marc Gallofré Kessler (SANTANYÍ)

Soci nº 117 Joan Pere Obrador Obrador (CAS CONCOS)

Soci nº 737 Pedro Monserrat Oliver (PORTOCOLOM)

Soci nº 422 Miquel Sureda Sansó (MANACOR)

Sòcia nº 458 Serafina Garcia Garcia (COLÒNIA SANT JORDI)

 

1r suplent, sòcia nº 698 Maria Antònia Sbert Bennàsar (CAMPOS)

2n suplent, soci nº 918 Antoni Jiménez Oliver (FELANITX)

3r suplent, soci nº 414 Joan Jaume Alou Barceló (S’HORTA)

4t suplent, soci nº 803 Bartomeu Albert Sitjar Barceló (SANTANYÍ)

5è suplent, soci nº 76 Jaume Capó Artigues (FELANITX)

6è suplent, sòcia nº 179 Manuela Galeano Almodóvar (PORTOCOLOM)

 

Així mateix durant el sopar es sortejà entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou, per veure aquest mateix partit. Els afortunats foren:

Titular: soci nº 1319 Jaume Ballester Barceló (ALQUERIA BLANCA)

1r suplent: soci nº 1240 Jaume Salom Rosselló (ALQUERIA BLANCA)

2n suplent: soci nº 1242 Joan Maimó Rigo (ALQUERIA BLANCA)

Si per alguna errada surt algun dels socis que ja ha viatjat anteriorment durant la mateixa temporada, no ho pot tornar a fer per la mateixa via, i el torn passa al següent soci per ordre d’extracció del número.

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

DILLUNS DIA 9 COL·LOQUI “DONA I MUNTANYA”

El dilluns a les 20 hores en la nostra seu tindrà lloc el col·loqui “Dona i muntanya”. Aquest acte l’organitzam juntament amb el col·lectiu Felanitx per la Igualtat i està emmarcat també en els actes del Dia Internacional de la Dona. S’emetrà el curtmetratge “Mallorca, repte 50 mils” protagonitzat per Teresa Prior, i llavors s’obrirà una taula rodona amb la participació d’esportistes felanitxeres. Intervindran: Maria Antònia Caldentey, Magdalena Vicens (Sa Milana), Catalina Albons (Joan Capó), Isabel de Fuertes (Triatló Portocolom), Marivi Obrador (CT Montuïri) i Marisol Martín (Ferrer Hotels). L’acte és gratuït.

DIJOUS DIA 12 TAST DE VINS BODEGA ES FANGAR

El dijous a les 20 hores en la nostra seu (C/Horts, nº 50) organitzam un tast de vins d’una de les bodegues de sa nostra zona, Es Fangar. El preu és de 18 euros pels socis i 20 euros pels no socis. Les places estan limitades a 30 assistents. Ja podeu retirar els vostres tiquets a Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i en la nostra seu (dilluns, dimecres i divendres, de 19h. a 20h.30’).

DIVENDRES DIA 13, XV TROBADA DE PENYES

POSAM BUS GRATUÏIT I BONIFICAM EL PREU DEL SOPAR PELS SOCIS

Després de dos anys la Trobada de Penyes de les Illes Balears torna a Mallorca, serà el divendres 13 de març a les 20h.30’ en el Restaurant Son Sant Martí de Muro.

En aquesta gala barcelonista, organitzada per les penyes de Pollença i Alcúdia juntament amb la Federació balear, hi haurà una important representació del FC Barcelona, així com ex jugadors del club.

El preu del sopar és de 25 euros per adults i 15 euros per a nins, els socis de la PB Els Tamarells tindran un descompte de 5 euros per tiquet, és a dir, 20 euros els adults i 10 euros els nins.

Amb el tiquet participareu en un sorteig de samarretes oficials del FC Barcelona. En benefici de la recaptació del sopar anirà destinat a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Son Espases.

La PB Els Tamarells disposarà pels seus socis de transport de bus gratuït (fins omplir les 37 places).

No badeu en anar a cercar el vostre tiquet abans que s’acabi, ja el podeu trobar a Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i a la nostra seu en l’horari habitual (dilluns, dimecres i divendres, de les 19h. a les 20h.30’).

Les places són limitades, no et quedis sense.

La Junta Directiva

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba