ActualidadCulturaManacor

Dimecres 11, presentació a l’IES Mossèn Alcover del llibre «Despertar…», de José María Sánchez

El proper dimecres 11 de maig, a les 18’30 hores a la biblioteca de l’IES Mossèn Alcover, es presenta el llibre «Despertar. Memorias de un joven epiléptico», precisament exalumne del referit institut i on l’IES compta amb gran protagonisme al llibre.

«¿Realment existeix un llibre en el qual l´IES Mossèn Alcover sigui l´’escenari principal de la novel·la? ¡Sí!. Es tracta de ‘Despertar…’, la primera novel·la del nostre exalumne José María Sánchez. Un llibre diferent i necessari, que ens mostra la realitat d´’un adolescent en el mateix IES Mossèn Alcover.»

Precisament, el periodista José María Sánchez és col.laborador de ‘Manacor Comarcal’ des de l’estiu de 2018, i ens enorgulleix encara més el que sigui col.laborador d’aquesta casa i hagi publicat un llibre que bé val la penar llegir-se. I és que, quan comences a llegir-lo, et costa deixar de llegir; vols saber més i més del que passarà a continuació. Molt recomanable.

José María Sánchez ens presentarà un llibre que bé val la pena llegir-lo

També cal dir que, tots aquells que assisteixin a l’acte del proper dimecres a la biblioteca de l’IES Mossèn Alcover i les interessi comprar el llibre, tindran un 25% de descompte.

I, per finalitzar, també direm que a la propera edició impresa de ‘Manacor Comarcal’, publicarem una interessant entrevista amb el seu autor.

Portada del primer volum del llibre (dos volums)

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba