ActualidadComarcaNoticias

Destrueixen una plantació de 75 arbres a Cas Corso, a Portocolom

Des de la plataforma Salvem Portocolom volem denunciar públicament que qualcú ha arrasat i destruït la plantació de pins i tamarells que es va plantar durant la tardor a l’esplanada de davant de Cas Corso. Aquesta plantació ja comptava amb 75 arbres i amb ella es volia restaurar aquest entorn degradat.

La persona o persones que han arrabassat i tallat els arbres de diferents edats i han tombat els seus protectors, ho han anat fent en diferents ocasions i amb nocturnitat. Aquesta acció d’amagat contrasta amb l’acció pública, social i participativa que ha representat la plantació d’aquestes espècies autòctones.

Com estan ara…
Com estaven abans…

Volem recordar que aquesta esplanada és un espai on PortsIB vol construir un aparcament, una rampa d’avarament i un edifici, projecte que va ser totalment rebutjat per veïns i veïnes a l’assemblea que l’ajuntament de Felanitx va organitzar a Portocolom el 20 de setembre, rebuig al qual ens afegim activament i de forma pública.

Actualment, el projecte està pendent dels pertinents informes ambientals i encara no s’han contestat les al·legacions que diferents entitats vàrem presentar al mateix. La resposta a aquestes al·legacions és molt important perquè trobam escandalós que es vulgui fer una rampa d’avarament d’embarcacions de fins a un metre de calat allà on no hi ha fondària suficient, el que pot representar una altra tudada de doblers públics.

Des de Salvem Portocolom demanam als habitants del nostre poble col·laboració en la vigilància i conservació dels arbres que encara queden. Fins ara, totes les parts en el conflicte (PortsIB, ajuntament i plataforma) hem estat en contacte i hem mantengut un diàleg i un debat. Ara ha aparegut un actor anònim del qual procurarem conèixer la seva identitat.

Plataforma Salvem Portocolom

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba