ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

COVID-19: Salut inicia la vaccinació contra la covid-19 als centres de dia

La Conselleria de Salut i Consum ha iniciat la vaccinació als centres de dia. A partir d’avui i durant aquesta setmana estan citats per ser vaccinats un total de 500 usuaris i 200 treballadors. Aquets centres atenen persones amb un grau de dependència lleu reconegut que van al centre durant determinades hores del dia.

En total està previst vaccinar 1.335 persones a Mallorca, 212 a Menorca i 150 a Eivissa. Les vacunacions les durà a terme l’equip d’infermeres d’Atenció a la Cronicitat, que es desplaçaran als centres de dia. A finals de la setmana que ve haurà acabat l’administració de la primera dosi.

Els usuaris dels centres de dia seran vaccinats amb Pfizer mentre que als professionals menors de 55 anys se’ls administrarà el vaccí d’AstraZeneca.

La Conselleria de Salut ja ha administrat 58.224 dosis, 37.220 de les quals corresponen a la primera dosi i 21.024 a la segona, cosa que suposa gairebé el 89 % de les que s’han rebut. Fins ara, més del 77 % dels treballadors del Servei de Salut ja han rebut la primera dosi contra el SARS-CoV-2.

La vaccinació a residències d’ancians i de persones amb discapacitat ja ha finalitzat i la de grans dependents acabarà aquesta setmana. Fins al moment més del 50 % dels membres d’aquest col·lectiu ja han rebut la primera dosi.

Per altra banda, aquesta setmana arribaren 7.020 vaccins de Pfizer i 9.600 d’AstraZeneca, per la qual cosa aquesta setmana les Illes Balears disposaran de més de 17.600 noves dosis.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba