ActualidadCulturaNoticias

Convocatòria dels “Premis Ciutat de Manacor” 2018 de Novel.la, Teatre, Assaig i Poesia

Al matí del dimarts dia 27 de febrer, la tinent de Batllessa delegada de Cultura Antònia Llodrà, acompanyada de la gerent de la Institució Antoni M. Alcover i del tècnic de biblioteques de l’Ajuntament de Manacor, feu públic l’anunci de la convocatòria dels Premis Ciutat de Manacor 2018.
La convocatòria ha deixat de moment de banda la XXV edició del Premi Ciutat de Manacor d’Arts Plàstiques i s’ha centrat amb els Premis Ciutat de Manacor de Novel.la Maria Antònia Oliver, el Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera, el Premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal Alcover i el Premi Ciutat de Manacor d’Assaig Antoni M. Alcover.
Com ja és de sobres ben sabut, als Premis Ciutat de Manacor, que també garanteix l’edició de les obres, només es poden presentar si són originals, inèdites i escrites en català.
En aquesta edició s’ha augmentat la dotació del Premi Ciutat de Manacor de Teatre en 1.000 euros, motiu pel qual les dotacions passen a ser les següents: La dotació del premi de Novel.la és de 5.000 euros, la de Teatre és de 4.000 euros, la de Poesia és de 3.000 euros i la d’Assaig també de 3.000 euros.
En quant a les condicions establertes per a la presentació, cal que especifiquin en portada que opten al premi Ciutat de Manacor de la modalitat escollida i el títol de l’obra o del poemari, i totes elles s’han de presentar sense la firma del autor.


Pel que respecte a les obres que optin al premi de Novel.la, han de tenir una extensió de entre 150 y 300 pàgines.
Per els o les qui optin a la modalitat de Poesia, el seu poemari ha de tenir un mínim de 300 versos. No s’especifica l’extensió de les obres que opten al premi de Teatre, mentre que les qui optin al premi d’Assaig, han de complir amb el requisit d’una extensió de entre les 100 a les 300 pàgines inèdites.
A les disposicions generals dels Premis s’estableix que el nom del guanyador de cada premi es farà públic a l’acte del lliurament de cada un dels premis i que els guanyadors han d’acceptar ésser-hi presents.
Al igual d’aquests darrers anys anteriors, l’acte de lliurament de premis serà de bell nou a la seu de la Institució Antoni M. Alcover. Està previst que el lliurament es dugui a terme a les Fires i Festes de Primavera, el dia 26 de maig a les 12 del migdia.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba