ActualidadNoticias

Comunicat Partit Popular de Manacor: Exigim explicacions clares sobre les obres executades per familiars directes del delegat municipal Joan Gaià, i la seva dimissió

Manacor, 28 de gener de 2021

Des del Partit Popular de Manacor demanem enèrgicament màxima exemplaritat a qualsevol representant polític de l’Ajuntament de Manacor en quant a respectar les normes de l’administració pública.

Fem al·lusió a la polèmica generada envers unes obres desenvolupades al carrer Comares de Manacor per part de familiars directes del delegat Joan Gaià, membre de l’equip de govern, i que publica avui la revista local Manacor Comarcal.

Així, davant aquest escàndol, instem al batle Miquel Oliver i al mateix Joan Gaià a donar explicacions a tota la ciutadania al respecte. Un tema d’aquestes característiques, en que familiars directes es veuen involucrats en infraccions urbanístiques és molt delicat i pot perjudicar molt greument la institució,per tant mereix ser aclarit i explicat al detall.

· Com podem demanar als ciutadans paciència per què el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manacor acusa quasi dos anys de retard i després, com a representants municipals, donar l’exemple contrari?

· Era coneixedor el batle Oliver de les obres i les condicions en que s’executaven les obres dels familiars directes de Joan Gaià?

· S’ha intentat en qualque moment, des de l’equip de govern, que aquesta informació no sortís a la llum?

· Sabia el senyor Gaià com s’estaven desenvolupant les obres dels seus familiars directes? Quin tipus de relació té ell amb aquestes obres?

Aquestes són només algunes de les preguntes que ens fem des del Partit Popular i que creiem que mereixen pública resposta per part del batle Miquel Oliver, la delegada d’Urbanisme, la senyora Nuria Hinojosa, i el mateix delegat interessat, Joan Gaià.

En tot cas, si bé sabem que les obres no figuren a nom de Joan Gaià, sí ho fan a nom d’un familiar directe, la qual cosa ho converteix en un fet totalment reprovable donat que el dubte de que ell no en sabés res, no quadra. Per això demanem la seva dimissió immediata.

Instem, a més, a l’equip de govern municipal a revisar els principis morals que els regeixen, ja que predicar el que no es creu no sol ser el més idoni per dirigir una societat cansada.

En temps de pandèmia i en que les institucions i la classe política no gaudim de la millor de les reputacions, es fa imprescindible la màxima transparència i honestedat amb la ciutadania. És d’obligat compliment que un fet tan censurable com aquest tingui un càstig exemplar. No podem demanar als ciutadans que compleixin quan nosaltres mateixos, des de les institucions, no ho feim.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba