ActualidadPorto Cristo

CARTA AL DIRECTOR: “Robo a mano armada” per un entrepà i una aigua a Porto Cristo

Aquesta Carta al Director és simplement perquè a una altra persona que llegeixi aquest escrit no li passi el mateix.
Això va passar un bon dia de capvespre de fa dues setmanes, a sa platja de Porto Cristo. Anàrem fins allà amb es meu fill per jugar un partit de vòlei platja. Perfecte. Acabat un dels partits, es meu fill me diu “papà, tenc gana”, i no havíem duit res per menjar, així que vàrem travessar es carrer de sa platja i veim una botiga on feien entrepans. “De què el vols?”, “de jamón serrano amb formatge”. Una monada. Sa botiguera -per cert, mallorquina- li fa es ‘bocata’… “per beure què vols?”, “aigua”, diu es fill, i sa botiguera me diu: “si te’n dus una botella grossa te sortirà més barato que una de petita…”, i li dic “va bé idò”. Sa botiguera li dóna s’entrepà i s’aigua i… “me diràs què te dec…”. “Seran 9’40 euros”. Clar, quan vaig sentir allò, li dic “estàs segura?”, i me diu “sí”.
Sa veritat és que vaig estar a punt de deixar aquell entrepà i s’aigua, però ja se sap, fas qualsevol cosa pels teus fills i tenia gana, però vos imaginau?, 9’40 euros per un pussatero entrepà i una aigua?! Sé que han pujat els preus, però realment no me digueu que no sigui un absurd.
Aquesta nota simplement és per donar-ho a conèixer a sa gent, i que en tot cas, abans de demanar gènere, demaneu preu. “Robo a mano armada”.


Un des municipi

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba