ManacorActualidad

CARTA AL DIRECTOR: Per al.lusions a la meva persona, replicant a Joan Llodrà…

Per al.lusions a la meva persona li agrairia donés publicació a la meva carta o escrit dirigit a Joan Llodrà.
Quan dies passats vaig llegir el seu escrit aparegut en el Manacor nº 1846 de 31/12/2021 “Històries del pla general”, em vaig sentir indignat, sorprès, menyspreat, insultat… la veritat, no sabia quina paraula més emplear per a poder expressar la meva sensació, i per aquest motiu vaig decidir agafar el diccionari de la RAE i cercar la paraula “historia”, per comprovar si tenia un concepte equivocat d’aquesta paraula o era vostè qui estava equivocat en el seu escrit. Em vaig sentir molt millor quan vaig llegir que la RAE deia que la “historia es narración y exposición verídica de los acontecimientos pasados” i no un panfleto propagandístic de la seva forma de pensar política i sense una base objectiva i real dels fets passats, també fora de lloc i amb to ofensiu cap al personal tècnic i polítics d’una integritat que no té perquè posar-se en dubte.
Per desgràcia sempre hi haurà bons i dolents, honrats i aprofitats i qui serveix al càrrec o s’aprofita del càrrec. Pel bé del nostre Manacor n’hi hagi pocs.
Adéu.
Rafael Muntaner Morey, Ex concejal i batle de Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba