ActualidadNoticias

Bàrbara Duran feu la «Crida a la festa» de Sant Jaume de Manacor al balcó de La Sala

A la data fixada any rere any, que han escollit els membres de l’Obreria de Sant Jaume, per la “Crida a la Festa” del Patró de Manacor, el passat 18 de juliol i des del balcó de La Sala, la musicòloga, concertista, professora i enguany quasi omnipresent a tots els actes, Bàrbara Duran, feu la crida poc abans de la sortida de sa Mulassa, figura i obra original del polifacètic Sebastià Riera Pocoví.
Complint amb el que ja és norma per a la Crida, Bàrbara feu la crida dirigida en especial referència a tots els menestrals, artesans, mestres d’escola i a tota persona activa que es belluga a la nostra ciutat.
Acte seguit, l’esmentat Sebastià Riera, cridà a sa Mulassa, que sortí xalesta com sempre, fent la bulla per a tots els nins i nines que esperaven la seva sortida. Com pertoca segons el caràcter de l’animal, les seves anades i vingudes, qualque carrera o bot, acabaren per fer molt més ample el rotllo on ballava, envoltada per tots els nins i nines i passant-s’ho d’allò millor.
Un poc després començà el cercavila seguint el trajecte marcat pel programa de festa, repetint les ballades a altres indrets com a…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba