ActualidadNoticias

Avui dilluns dia 28, al Ple de Manacor, un únic punt a l’ordre del dia: L’Aprovació de la consulta per a la Independència de Porto Cristo

Magdalena Ordinas

El proper dilluns l’Ajuntament de Manacor celebrarà el darrer plenari de l’any, amb un únic punt a l’ordre del dia, l’aprovació de la consulta per a la Independència de Porto Cristo, proposta que ha estat presentada en nom del partit AIPC, per Antònia Llodrà, actual cap de llista de l’agrupació.  El que ha motivat als Independents de Porto Cristo a tornar activar les seves peticions i reivindicacions  per aconseguir la  indenpedència de Manacor, són  les declaracions a favor de la consulta que ha fet en diferents ocasions l’actual batle de Manacor, Miquel Oliver.

 A més, AIPC també compta amb el suport dels seus socis de s’Illot,  i altres partits que votaran a favor de la consulta, ja que a l’actual equip de govern hi ha regidors que estan a favor de la consulta per la Independència de Catalunya, i no seria coherent negar aquesta consulta als veïns de Porto Cristo.

Un dels punts que ha presentat per aquesta consulta l’Agrupació Independent de Porto Cristo són que només podran votar les persones que estiguin censades a Porto Cristo, fins el  dia en que s’aprovi la consulta.

El partit de Porto Cristo, fa més de 20 anys que lluita per a poder assumir la responsabilitat de treballar a favor de tots els habitants del municipi. Si bé cal recordar que l’Ajuntament de Manacor no serà la primera vegada que s’enfronti a una petició de independència, Sant Llorenç va lluitar durant més de 50 anys per aconseguir tenir la seva pròpia identitat com a poble.

En Joan Gomila, va deixar el seu càrrec de regidor per a poder dedicar-ser exclusivament a ajudar en les negociacions amb l’Ajuntament de Manacor, sobre la consulta.

Aprofitem l’ocasió per a felicitar a tots els components del partit i veïns i veïnes de Porto Cristo, ja que avui dilluns 28 de desembre de 2020, serà un dia històric per a Porto Cristo.

En nom propi i del director i família de Manacor Comarcal. Bones Festes i Molts d’Anys per aquest dia!!!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba