ActualidadNoticias

Amb la marxa, Libertadores d’Oscar Navarro, la Banda de Música de Manacor encetava el fantàstic concert de les Festes de Son Macià 2020.

Amb la marxa, Libertadores d’Oscar Navarro, la Banda de Música de Manacor encetava el fantàstic concert de les Festes de Son Macià 2020.

Magdalena Ordinas

Dimarts dia 11 d’agost, després del Pregó de les Festes de Son Macià 2020, i amb la presència del gegants Maciana i Macià, començava el concert de la Banda de Música de Manacor. Enguany degut a les especials mesures de seguretat i de prevenció davant la pandèmia de la Covid 19, les bandes de música han hagut de limitar a un màxim de 30 músics. El director Eduardo Bernabéu,  ha hagut de dividir la banda amb dos grups per tal de poder donar oportunitat a tots els músics, ja que a més dels concerts ,   els assajos també es fan per separat. El concert de Son Macià van actuar el grup 2, que inclou els solistes més jovenets. I es va demostrar tal i com ja m’havia comentat el director Eduardo Bernabéu, que els dos grups funcionen molt bé, hi ha una gran compenetració entre els director i els músics. I a més, els músics tot i que el vent va fer volar algunes partitures, no deixaren de tocar en cap moment i demostraren (com els grans professionals) que s’havien  après el concert de memòria.

El programa  va ser el següent: Libertadores, marxa d’Oscar Navarro; Juanvi (pasdoble dianer) de Valor Llorens; Pérez Barceló (pasdobe) de Bernabé Sanchís;  Juanito el Jarri (pasdoble) de Sánchez Navarro; Fiesta en Benidorm (marxa) de Domenech Pardo; El Bequetero (marxa) de Pascual Falcó; Rimando cha-cha-cha de Bebo Valdés; popurri de Pérez Padro; Highlights from «la oreja de van gogh». Un fantàstic concert que el públic  va agrair amb una gran ovació als músics i director, demanant un bis. Tancà el concert la Quinta sinfonía,   mambo 5, de Beethoven i de Pérez Prado, músics i director amb el seu ritme i marxa, van fer ballar al nombrós públic assistent. Enhorabona als músics i director pel gran concert de Festes de Son Macià 2020. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba