ActualidadNoticiasSin categoría

Agraïment a la Doctora Cinta Escuder i a l’equip d’infermeria de l’Hospital de Dia de Manacor

Magdalena Ordinas

El passat divendres dia 24 de febrer, vaig ingressar novament a l’Hospital de Dia de Manacor, per a una  infiltració de plasma ric en factors de creixement (PRGF) 100% autòleg. Aquesta infiltració precisa d’un quiròfan  per a la seva aplicació, i actualment l’única Traumatòloga que fa aquesta aplicació a l’Hospital de Dia de Manacor és la Dra. Cinta Escuder.

Aquesta teràpia s’utilitza per tractar malalties degenerativa articulars com -la artrosi- que consisteix bàsicament en infiltrar plasma autòleg ric en factors de creixement en l’articulació afectada. Mínimament invasiva, la tècnica està demostrant la seva eficàcia en diferents fases de la malaltia al punt que el 65% dels pacients amb artrosi de genoll ja tractats presenten millores significatives en pocs mesos. A més tot indica que amb aquest tractament es podia interrompre  – o almenys retardar – l’avanç de la malaltia, cosa que el converteix en un mètode únic.

El meu agraïment a la dra. Cinta per la seva amabilitat i atenció, a més, pel fet de patir una Malaltia Rara com és la Porfíria, els pacients afectats tenim molts de fàrmacs  i anestèsics prohibits. Motiu pel qual aquest tractament descarta els rics.

Vull fer extensiu el meu agraïment a tot el personal d’infermeria de l’Hospital de Dia per la seva amabilitat i atencions des del primer moment que ingresses. En aquesta ocasió van estar pendents en tot moment que estigues bé atesa, la infermera Marga Rosselló i l’infermer Guillem Melis, una representació i bonic exemple del personal super preparat i eficaç d’infermeria que tenim al nostre Hospital Comarcal de Manacor.

hospital-manacor-web

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba