ComarcaNoticias

Mostres de ball per “La Pau”, al Teatre La Unió de Son Servera

Magdalena Ordinas
El passat dissabte 28 i diumenge 29 de gener, al Teatre La Unió de Son Servera, poc més de 150 alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa feren unes mostres de ball per celebrar el Dia de la Pau.
Les actuacions es feren en sessió doble cada dia, i hi assistiren poc més de 900 persones. Enguany hi va acudir més gent que altres anys, ja que a molts de pares i mares no els van agradar les polèmiques crítiques que va fer a les xarxes socials la regidora del grup MÉS de l’oposició, Maria Bel Pietro, respecte als balls que ensenyen a l’escola de dansa serverina.
Els familiars i pares de les nines i joves que van a dansa volgueren amb la seva massiva assistència mostrar el seu suport a la regidora de Cultura Maria Arenas, la qual a la presentació de la mostra de balls per “La Pau”-per cert, danses molt encertades i amb coreografies adaptades a les diferents edats- va dir que l’equip de govern va decidir apostar per la dansa moderna, ja que a l’escola de dansa anaven minvant el nombre d’alumnes, que se’n anaven a altres pobles. “No tota la música -va afegir- del regatton és ‘el perrear’ o la no-valoració de la dona”.
A l’actuació i l’espectacle que feren els alumnes es va poder demostrar que aquest tipus de dansa i la seva lletra no sempre és ofensiva.
Per altra banda, la batlessa de Son Servera Natàlia Troya, es va dirigir al públic abans de cada una de les quatre actuacions, amb aquestes paraules textuals: “Desde el Ayuntamiento estamos muy orgullosos de la escuela municipal de música y danza que año tras año demuestra el éxito con muestras como la de hoy.
Ante la polémica suscitada por las redes, decir que nuestros alumnos vienen a disfrutar, formarse, ejercitarse y sobretodo divertirse. La política jamás debería entrar en las escuelas, y ha sido una pena que todo el esfuerzo de la regidora de Cultura se haya querido criticar atacando duramente la música utilizada por las monitoras.
En esta muestra observaremos como a través de toda clase de música (incluida el reggaeton, hip hop) se puede hacer algo bello, creando sonrisas y bailando por LA PAZ. La política debe ser utilizada para construir y no desvirtuar un proyecto municipal como nuestra escuela de música y danza”.

MÁS IMÁGENES EN LA EDICIÓN IMPRESA DE MANACOR COMARCAL.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba