ComarcaNoticias

Festa solidària al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma a favor de “Mechones solidarios”

Magdalena Ordinas
Aquest mateix dilluns dia 30 de gener, el pati del CEIP Punta de n’Amer acollí una gran festa solidària organitzada pels alumnes i professors del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, amb la col.laboració de l’AMIPA, a favor de l’organització de Màlaga “Mechones solidarios”, que fa perruques a preus reduïts o de franc, depenent de la situació econòmica de les persones afectades de càncer.

L’èxit de la convocatòria cal atribuir-lo a la professora Diana Barceló, que implicà directament als alumnes de 6è amb la promoció de l’acte, fent pòsters per a la seva difusió.
Es podia col.laborar de diferents maneres, com tallar-se mínim 20 centímetres de cabell i així donar-los per poder realitzar perruques oncològiques, juntament amb un donatiu de 5 euros. Els que tenien el pel curt es tallaven les puntes o senzillament feien un donatiu. L’èxit fou tal, que un gran nombre de gent esperava el seu torn per deixar els cabells i donatius.
A més dels pares i mares  que col.laboraren, era d’admirar veure com les nines es deixaven tallar 20 cm dels seus cabells i a més aportar dels seus estalvis els 5 euros. Inclús, persones que treballaven, al no poder assistir-hi, enviaren als seus familiars amb el donatiu i els cabells.
A més de tallar-se els cabells, hi havia jocs i altres activitats organitzades per l’Amipa per recaptar doblers, on els assistents podien divertir-se. El taller de tatoos fou un del més sol.licitats pels nins, en canvi les nines i les mares es decantaven pels maquillatges o manicures. També es feren demostracions d’agrogmy, dansa, judo, torneig de penals etc,.
Es recaptaren 1.111 euros i més de 40 trunyelles de cabells, per tant, des de “Manacor Comarcal”, felicitar a tots els que ho feren possible.

MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE MANACOR COMARCAL.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba