ActualidadComarcaCulturaSon Servera

23 bandes de música al 30è Festival de Bandes de Música de Son Servera, diumenge

Finalment seran 23 les bandes de música de Mallorca que participaran el proper diumenge dia 11 de setembre a la 30a edició del Festival de Bandes de Música de Son Servera. Recordar que és el Festival més antic que se celebra a Mallorca, i això ha estat possible gràcies a l’esforç i constància de tots els músics i directors que han dirigit la banda aquests darrers 30 anys, i no podem oblidar la imprescindible col·laboració de totes les bandes que han participat en alguna edició, algunes fins i tot en diverses d’aquest Festival que s’ha guanyat el cor de tots els serverins i serverines i dels aficionats a la música de banda de tota l’illa que han assistit més d’una vegada a alguna edició.
El Festival començarà a les 10h. a l’Església Nova de Son Servera i a les cases de ca s’Hereu respectivament, i la Banda de Música de Manacor serà la primera en actuar a les cases de ca s’Hereu. La duració dels concerts és de 20 minuts per a cada banda i 10 minuts per fer els canvis, així que cada 30 minuts actuarà una banda. A l’Església Nova la primera en actuar serà la Banda de Música de Santa Margalida.
A les 13 h està prevista la concentració de totes les bandes participants a l’Avinguda de la Constitució, i a les 13’30 h, inici i desfilada des de la plaça de s’Abeurador pels carrers del poble en direcció a la plaça del Mercat. Seguidament, foto conjunta de totes les bandes participants amb les autoritats.
El capvespre els concerts donaran inici a les 16’30 h. i està previst que acabin les actuacions a les 19 h. Serà sens dubte una bona diada de concerts on els aficionats podran gaudir de la bona música de les nostres bandes mallorquines.

Horari d’actuacions de les diferents bandes de música
Cartell del 30è Festival

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba