ActualidadCulturaNoticias

1.700 persones assistiren als concerts de la Banda de Música de Manacor, Serafín Zubiri i Mikel Herzog, amb “El baúl de los 70”

Magdalena Ordinas

Després de l’èxit del passat any del concert “Recordant a Nino Bravo”, amb la Banda de Música de Manacor i Serafín Zubiri, la direcció de l’Auditori de Manacor encertà totalment contractant en aquesta ocasió l’espectacle “El baúl de los 70”.
Unes 1.700 persones assistiren als fantàstics concerts del passat dissabte i diumenge de la Banda de Música de Manacor amb Serafín Zubiri i Mikel Herzog, acompanyats del seu grup musical i les cantants Mavi i Mirella, que els acompanyen a les gires.
Amb la seva simpatia, des del primer moment en Serafín es va guanyar al públic, juntament amb el seu company i amic Mikel i les al.lotes, que aconseguiren fer ballar i cantar les cançons dels anys 70 al públic present a l’auditori, convertit el concert, tal i com volien, en un gran “guateque” dels anys 70.
La veritat és que va ser “una passada” de concert, i no tan sols les dones cantaven, també la majoria d’homes. El primer dia del concert va ser el més animat des del primer moment, ja que la majoria eren gent major, en canvi el del diumenge hi havia més gent jove i els va costar un poc més animar-se, ja que no coneixien totes les cançons, però al final va ser una festa completa.
La que subscriu, no té paraules, una vegada més, per la tasca engrescadora que fa el director Eduardo Bernabéu, amb la banda manacorina. Just acabar les festes de Sant Antoni, van començar els assajos de les cançons, on tenien la dificultat de que no hi eren els cantants, i a més la majoria de joves músics no havien escoltat mai les cançons dels anys 70, però els veterans sí, i entre tots aconseguiren treure endavant el concert.
Per a la banda ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant comptar amb tot l’equip de professionals de’n Zubiri, que juntament amb el director de la banda, Eduard, amb un únic assaig, saberen solucionar damunt la marxa el menor problema d’adaptació. Poder fer aquest tipus…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOS, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba