ActualidadComarcaNoticias

Unes Festes de sa Coma 2017 de pinyol vermell

Magdalena Ordinas
Els gegants Jaume Belluguins i Angelina Trebolina, ben acompanyats per mossèn Salvador Galmés, inauguraren dijous la primera Nit Multicultural de les Festes de sa Coma 2017, als sons de la música dels Xeremiers des Puig de Sa Font, que esperaren als gegants a l’entrada de la fira i els acompanyaren a ballar al mig de la plaça, balls que foren molt aplaudits pel nombrós públic assistent.
A les diferents associacions, bars, i restaurants, hi havia unes excel.lents tapes i varietat al gust de tots.
A les nou del vespre, el delegat de sa Coma, Nicolau Bordal, va donar la benvinguda a tots els assistents i va presentar al grup llorencí Va de Jota. La música de la Rondalla des Pla de Petra, va acompanyar el ball obert, i fou la que va comptar amb major nombre d’assistents. Va començar amb el correfocs de Kinfumfa Dimonis, per continuar amb una excel.lent demostració de ball flamenc a càrrec de les alumnes de l’Escola de Dansa de Satu Jimenéz, que properament disputaran la final Europea a Paris de «Vive tu Sueño».
El ball en línia del divendres, de l’acadèmia de ball Jaume i Aina, va comptar amb nombrosos participants, i també el ball de saló amb l’Orquestra la Timbrass.
Finalment arribà l’actuació de Tomeu Penya, acompanyat del grup Geminis. Un concert on en Tomeu va…

TOTA LA INFORMACIÓ I FOTOS INÈDITES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba