ActualidadComarcaFelanitx

Una volteta per Felanitx: INAUGURACIÓ DEL CENTRE DE DIA A «LHOSPICI»

L’Ajuntament de Felanitx, amb Aproscom i l’IMAS, van inaugurar el passat dilluns 23 de maig el centre de dia i residència per a persones amb discapacitat, a la primera planta de l’edifici de «l’Hospici». En aquestes instal.lacions adequades i equipades, hi ha set habitacions adaptades amb bany individual, una sala d’estar, tres sales comunes, una bugaderia i una terrassa que donen al pati comunitari. A l’acte hi assistiren el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, la regidora de gent gran i serveis socials, Catalina Soler, acompanyats per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el president de la Fundació Aproscom, Pedro Suñer, i membres del consistori municipal.
L’acte d’inauguració l’inicià la regidora Catalina Soler, agraint la feina conjunta de totes les entitats per fer possible que s’inauguri aquest tan necessitat i antic centre. Per la seva part, el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, digué: «És una passa més per poder reactivar aquest edifici. És una col.laboració amb Aproscom amb tota la predisposició del Consell. Aquí es recupera la vida combinada de gent gran, que necessita un acompanyament amb aquests nous usuaris. Esteim molt contents que Felanitx pugui comptar amb aquest magnífic servei i que es doni vida a ‘l’Hospici’. Per part de la Corporació és de les millors coses que podem fer». Per part del president d’Aproscom, Pedro Suñer, remarcà que «per Aproscom és un avantatge, perquè apropam a les persones a casa seva i això és molt positiu. Tenir un edifici cedit per l’Ajuntament, acabat i en ple fucionament. De moment hi ha set persones amb possibilitats d’expandir. Són persones de Felanitx, s’Alqueria, Porreres i Manacor, i s’ha primat que fossin dels voltants per comoditat». La presidenta del Consell, Catalina Cladera, manifestà que «vull felicitar a l’Ajuntament de Felanitx per la insistència que han tingut per reactivar aquest espai. La ubicació del centre afavorirà la participació activa i la interacció de les persones usuàries amb l’entorn comunitari».
Cal recordar que l’Ajuntament signà un conveni de col.laboració amb Aproscom Fundació, pel qual cedia, de forma gratuïta, per un periode de quatre anys, l’ús de l’immoble de «l’Hospici», per a centre de dia i residència per a persones amb discapacitat. Idò enhorabona a les dues parts, i molts d’anys de vida a «l’Hospici».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba