ActualidadCulturaNoticias

El tradicional concert de Santa Cecília celebrat a l’església de Crist Rei tancà la IV Setmana Cultural de la Banda de Música de Manacor

Magdalena Ordinas / Fotos Crist Rei: Antoni Sureda

Amb el concert diumenge passat de la Banda de Música a l’església de Crist Rei de Manacor, es donaren per acabades les festes de la barriada referida i també de la IV Setmana Cultural de la Banda de Música de Manacor.
Per honrar a Santa Cecília, patrona dels músics, la Banda va organitzar un concert de solistes el dimarts 21. Els membres de la Banda varen poder demostrar les seves habilitats musicals en petit format: duet de saxos, saxo acompanyat de piano, trompa i trompeta, flauta i piano, duet de trompetes, duet de flautes, trio de trombons, i duet de fagots.
El dijous 23 fou el torn del concert d’agrupacions per corda: grup de clarinets, grup de flautes -grup que va mostrar precisament el seu timbre acústic sense mesclar amb altres instruments-, i al final, amb un quartet de clarinets, guanyador del primer premi “Miguel Yuste” al curs de clarinets “Clarinetíssim” d’Agullent (València), va finalitzar la vetllada.
En quant al diumenge, al concert celebrat a l’església de Crist Rei, va comptar amb una multitudinària assistència d’un públic fidel seguidor de la banda que no es va voler perdre el concert, i la presentació de la Banda Infantil. Es tracta d’una banda formada per nins d’entre 7 i 8 anys que fa poc que han començat a estudiar un instrument. La “bandeta” està integrada per nins del Conservatori de Música de Manacor i de l’Escola de Música de Porto Cristo. Els seus directors són Margalida Calafell i Jaume Galmés. Dirigits per Calafell, interpretaren “Tick, tick clock” de L. Newman.
Llavors fou…

TOTA LA INFORMACIÓ I FOTOS INÈDITES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba