ActualidadNoticias

Tothom es pot TORNAR a descarregar els vals a jabatega.com

Segona campanya, en marxa 

A partir d’aquest dimarts de matí els 43.290 vals de consum que han restat de la primera campanya  ja poden tornar a descarregar-se de la pàgina web www.jabatega.com. La data límit per a aquesta  segona campanya és el 31 de gener. Des de l’Ajuntament de Manacor es convida els ciutadans que  es tornin a descarregar els vals i als comerços que no ho han fet a la primera campanya, que s’hi  adhereixin ara. Es recorda als ciutadans que per descarregar-se els vals s’hauran de tornar a donar  d’alta, ja que tot torna a començar de zero.  

Si el rendiment es manten com a la primera campanya, es preveu una circulació de més d’1,1  milions d’euros, que si se sumen als 800.000 que ja s’han posat en circulació, arribarien a produir  més de 2 milions d’euros.  

Durant la primera campanya, entre el 14 i el 31 de desembre, el departament de Desenvolupament  Local de l’Ajuntament de Manacor ha atès unes 500 persones. La delegada responsable d’aquesta  àrea, Núria Hinojosa, ha explicat que el perfil que més s’ha atès han estat persones que no tenen  accés a internet, sobretot gent major i persones d’origen immigrant. «Això ens ha fet reflexionar  sobre com podem millorar aquesta atenció al públic de cara a la segona campanya», ha afirmat, pel  que a partir d’aquesta setmana es proporcionarà atenció a la planta baixa de l’edifici municipal situat al carrer Major, de manera que els ciutadans no hauran de pujar al 3r pis, ni fer servir les escales ni  l’ascensor. Així mateix, per protocol Covid-19, s’atendrà un màxim de 50 persones cada dia d’11 a  13h.  

«A la primera campanya hi ha hagut 10 dies hàbils i s’han atès 500 persones», ha explicat Hinojosa,  que ha agraït als comerciants que «tot i les dificultats afegides de la campanya de Nadal han estat a  l’alçada». «Ara, la prioritat és que els comerços puguin cobrar el més aviat possible la subvenció,  durant les properes setmanes», ha conclòs. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba