ActualidadComarcaSon Servera

Son Servera rep més de 98 mil euros per a projectes d’eficiència energètica a través del Pla d’Acció d’Energia Sostenible i Clima

L’Ajuntament de Son Servera ha rebut una subvenció del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, en el marc del Pla d’Acció d’Energia Sostenible i Clima de Son Servera (PAESC), per seguir amb la implantació de mesures que ajudin a reduir el consum d’energia municipal, així com les emissions de CO2.
Amb aquest ajut, sol·licitat des de l’Àrea de Medi Ambient, es té previst poder començar amb la redacció dels projectes per dotar de plaques fotovoltaiques d’autoconsum tres edificis públics: les Escoles Velles, el Centre de la Tercera Edat de Son Servera i el Centre de Dia.
Per altra banda, es col·locarà il·luminació de baix consum a tot el carril bici des de Son Servera a Cala Bona i al Parc Verd, cosa que ajudarà també a reduir el consum energètic.
Finalment, amb aquesta subvenció també es col·locarà un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics per tal de potenciar i facilitar l’ús d’aquest tipus de vehicles.
Amb aquest paquet de mesures l’Ajuntament reafirma l’aposta i la voluntat de contribuir en la cura del medi ambient i la reducció del consum energètic, fent una nova passa endavant cap a un municipi més sostenible i compromès amb la lluita contra el canvi climàtic.
El total de la subvenció és de 98.342 euros.

Escoles Velles

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba