ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

Retornen a casa els darrers pensionistes que van viatjar amb l’IMSERSO a Benidorm

Magdalena Ordinas

El passat dia 8 de Marc, l’IMSERSO des de Mallorca va organitzar un viatge per un grup de pensionistes a Benidorm, entre ells hi havia el president de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor, Bernardino de Arriba, amb la seva dona i quatre socis més.

Arribaren molt bé a l’hotel i els primers dies beníssim, excursions, sol, l’hotel ple i la platja també, bars amb terrasses plenes de gent.

Però el dia 12, el president va rebre una telefonada de l’Ajuntament de Son Servera, que havien de tancar el local de la 3a edat de Cala Millor, pel coronavirus. Bernardino va avisar als components de la junta directiva i el tancaren.

Mentrestant, a Benidorm tot seguia igual, la platja plena de gent gran, els monitors seguien organitzant excursions, gimnàstica a la platja, balls, etc. Però el dissabte dia 14 tancaren el bar i els avisaren que havien d’estar-se a l’habitació, que no podien sortir fora.

El capvespre en Bernardino estava avorrit, es sentia empresonat i va intentar sortir a la terrassa de davant l’hotel i la policia immediatament el va fer entrar a l’hotel. Hi havia un senyor que passejava un canet petit i li va demanar si li llogava per dos dies, el propietari seguí la broma i li va demanar 150 euros.

Tot el grup de Mallorca estava preocupat, el diumenge els digueren que el vol de tornada de moment estava confirmat pel dimarts dia 17.

A la fi, avui dimarts migdia els han traslladat a l’aeroport d’Alacant que era un caos. Després d’embarcar les maletes i una llarga espera, a la fi han pogut agafar el vol de tornada. I a les 18:45 h han arribat a Cala Millor sans i estalvis.

Segons ens ha confirmat el president a Manacor Comarcal, els sap molt de greu el que està passant amb el problema del coronavirus, i que després d’aquest darrer viatge estaran a casa com els han dit que fan els altres socis, i que esperen que puguin trobar una vacuna contra el coronavirus.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba