ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

Queden suspeses les competicions esportives federades d’equips i de contacte mallorquins a la categoria autonòmica fins al 28 de desembre

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferència a les diferents federacions esportives les restriccions aprovades avui a l’àmbit de l’esport després que Mallorca hagi passat al nivell 4, el nivell que indica el risc extrem de contagi de la COVID-19.

A partir de la seva publicació demà al BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes entre equips mallorquins.

En aquest nou nivell 4 a la què ha entrat Mallorca només es podran realitzar dos entrenaments com a màxim a la setmana en els esports d’equip i de contacte.

Els aforaments de públic a les competicions esportives permeses a Mallorca també s’han vist modificades. A les instal·lacions descobertes es manté la reducció del 50% però el nombre màxim de persones a les que es podrà arribar s’ha reduït a 400.

En el cas d’instal·lacions cobertes, com pavellons, la reducció de l’aforament serà del 25% amb un màxim de 200 persones com a públic.

A les proves esportives individuals el nombre de participants no podrà ser superior a 50 persones.

En el cas de les sales de musculació i les activitats dirigides en sala l’aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides mencionades.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba