ActualidadNoticias

Quasi dos milions i mig d’euros del Consell de Mallorca per fer una «rentada de cara» a la xarxa viària de Manacor

La Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, y el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, es reuniren amb el Batle de Manacor, Miquel Oliver, i el seu equip de Govern. En el transcurs de la reunió concretaren les inversions que el Consell de Mallorca durà a terme els propers mesos, tal com en part ja ens avançà l’esmentat conseller veí de Manacor, a l’entrevista que publicàrem a “Manacor Comarcal” el passat 11 d’agost.


“Començarem l’any 2020 amb una previsió d’executar projectes per un valor de 2’4 milions d’euros, però també hi ha una planificació de legislatura per dur endavant altres projectes de millora de les infraestructures que canviaran la fisonomia de Manacor i les principals vies d’entrada i sortida del municipi”, apuntà la Presidenta.
Entre els projectes que el Consell de Mallorca pretén executar en els pròxims mesos hi ha el tantes vegades reclamat carril zero, a fi de facilitar la circulació rodada procedent de Sant Llorenç en direcció Palma, sense necessitat d’accedir a la rotonda del Polígon Industrial L’obra té un pressupost de 300.000 euros, amb la finalitat de millorar la fluïdesa del trànsit que suporta una intensitat mitjana de 21.877 vehicles. També s’optimitzarà el vial cívic per a ciclistes i vianants, que tindrà 3’5 metres d’amplària i 350 metres de llarg i un cost calculat amb 100.000 euros.


Hi ha un segon projecte amb un pressupost valorat amb 850.000 euros que és l’acondicionament de la carretera vella de Sant Llorenç, ampliant la via i suavitzant els revolts.
En el text remès per Presidència s’especifica que es farà un vial cívic entre el Passeig del Tren i la via Verda, sense especificar el seu cost. Igualment està previst reforçar el ferm del tram de la MA15 que uneix Manacor amb Felanitx, amb un pressupost previst de 1.570.000 euros.
Segons consta en el comunicat del Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Manacor també ha manifestat la seva voluntat d’incorporar-se al Servei Integral d’Atenció a Domicili dirigit a persones majors i amb dependència, amb la finalitat de que…

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba